MasterChef Türkiye yarışması yeni bölümü ile seyirciyi ekranlara kilitledi! MasterChef Türkiye yarışmasında kimler eleme potasına gitti?

MasterChef Türkiye yarışması yeni bölümü ile seyirciyi ekranlara kilitledi! MasterChef Türkiye yarışmasında kimler eleme potasına gitti?

MasterChef Türkiye yarışmasında iki yeni isim eleme potasına gitti. MasterChef Türkiye yarışmasında neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde yine eğlenceli anlar yaşandı. İki takımda da yemekler yapılmaya devam etti. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna jüriliği ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye, tüm yarışmacıları yemek yaptırmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni dokunulmazlık oyunu oynandı!

Yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için sahneye çıktılar. Yemekler yapılmaya devam ederken tezgahlar değiştirildi. İki takım çalışmaya devam ederken tezgahların değişmesi herkesi şaşırttı. Takımlar birbirlerinin yaptığı çalışmaları devam ettirerek yarışmayı kazanmaya çalıştılar. MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünü izleyenler çok eğlenceli zaman geçirdi.

Kazanan takım belli oldu!

Mavi takım dokunulmazlık oyununun kazananı oldu. Tüm yemekleri yaparak jürinin tam notunu alan mavi takım dokunulmazlık oyununun kazananı oldu. Kırmızı takım ise yaptığı yemekler ile şeflerin onayından geçemedi. Kırmızı takım ve mavi takım arasında tezgah değişimi tartışması yaşandı. Her takım diğer takımın yemeklerini beğenmediği için gerginlik yaşadılar. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için şeflerin karşısına çıktılar.

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için bir araya geldi!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için bir araya geldi. Somer Sivrioğlu’nun sunduğu bir tabak incelendi. Rogan Josh adlı Hint yemeği için yarışmaya başladılar. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanırken takım dokunulmazlık oyunu hakkında tartışmalar devam etti. Bireysel dokunulmazlık oyunu için 45 dakika süre verildi. Tüm yarışmacılar büyük bir heyecan içinde yemeği yapmaya başladı. Bıçak sesleri yükselmeye devam etti. Bireysel dokunulmazlık oyunu sona erdi ve şefler tadım yapmaya başladı.

Dokunulmazlığı kazanan isim bir kişiyi eleme potasına gönderdi!

MasterChef Türkiye yarışmasının bireysel dokunulmazlık oyununu Ebru kazandı. Yemeği en iyi yaparak dokunulmazlık kazanan Ebru, eleme potasına direkt olarak Tanya’yı gönderdi. Tüm yarışmacılar oylama için isim yazarak haftanın 4. eleme adayını Emir yaptılar. Böylece Tanya ve Emir eleme adayı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.