MasterChef Türkiye yarışmasında bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İki isim eleme potasına gitti!

MasterChef Türkiye yarışmasında bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İki isim eleme potasına gitti!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de dün akşam iki yeni isim eleme potasına gitti. MasterChef Türkiye yarışmasında neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. TV8 ekranlarının sevilen ve en çok izlenen yarışmasında haftanın ilk oyunu oynandı. İki takım et ağırlıklı yemekler yaptı. İki takım birçok yemeği yaparak şeflerin karşısına çıkardılar. MasterChef Türkiye yarışmasında Didem gittikten sonra yeni bir haftaya başlanmıştı. Takımlar oluşturulduktan sonra kaptanlık oyunu oynandı ve kaptanlık oyununu kazanan takımdan bir kişiyi karşı takıma gönderme yetkisi kazandı. Takımlar oluştuktan sonra yarışmalar başladı.

İlk oyunun kazananı belli oldu!

Haşlama, tencere yemeği, katmer ve fırın yemeği gibi yemekleri yapan iki takım büyük bir çaba içinde yemeklerini tamamladılar. Haftanın ilk dokunulmazlığını mavi takım kazandı. Tüm yemekleri lezzetiyle jüriyi etkileyen mavi takım, haftanın ilk kazanan takımı oldu. Mavi takım üst kata çıkarak kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyununu izledi.

Bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı!

Kırmızı takım bir araya gelerek bireysel dokunulmazlık oyunu için bir araya geldiler. Yarışmacılar Mehmet Şef’in kuzu sırtı yemeğini yaptılar. Tüm yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için canla başla çalıştılar. MasterChef Türkiye ilk bireysel dokunulmazlık oyununu Özgül kazandı. Yaptığı kuzu sırtı ile jüriyi etkileyen Özgül, kazanan isim oldu. Özgül, direkt olarak potaya bir isim gönderme hakkı kazandı. Gözler Özgül’e çevrildi.

İlk eleme adayları belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasının ilk dokunulmazlık oyununu kazanan isim Özgül oldu ve direkt olarak potaya Berker’i gönderdi. Haftanın ilk eleme adayı Berker oldu. Tüm yarışmacılar oylama için tek tek isim yazdılar. Oylamalar sonunda en çok oyu alarak yarışmanın ikinci eleme adayı Sefa oldu. MasterChef Türkiye yarışmasının ilk iki eleme adayı belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmasında Sefa ve Berker potaya giden iki isim oldular. MasterChef Türkiye yarışması hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.