MasterChef Türkiye yarışmasında bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk iki eleme adayı belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk iki eleme adayı belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasının bireysel dokunulmazlık oyununda beyin yemeği yapıldı. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve haftanın iki eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye yarışmasında takım dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kaybeden takım oldu. Mavi takım bu hafta rahat ederken, kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar jürinin karşısına geçti. Haftalardır ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması finale doğru yaklaşırken daha çok heyecanlı olmaya başladı. Tüm yarışmacılar en iyisi olmak için ellerinden geleni yapmaya devam ettiler. Her hafta olduğu gibi bu haftada da büyük bir mücadele ile başladı.

Dokunulmazlık oyunu öncesinde tansiyon yükseldi!

Tüm yarışmacılar Tanya’nın üstüne giderek neden tadıma yanlış isimleri yolladığı konusunda sorular sordular. Tanya, Serhat’ın tadımının daha kuvvetli olduğunu düşündüğünü dile getirdi. Serhat ise takımına güvendiği için en iyi tabaklara oy verdiğini ancak hatalı tabaklar yapıldığı için üzüldüğünü dile getirdi. Takımlar birbirine girdi. Tansiyonlar yükseldi. MasterChef Türkiye yarışması tüm hızı ile devam ediyor.

Bireysel dokunulmazlık yemeği ‘Güneş’!

Takım dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmaz için tekrar jüri karşısında yemek yapmaya başladılar. Bireysel dokunulmazlık oyunu için yapılacak olan yemek güneş isimli beyin yemeği oldu. Tüm yarışmacılar en iyi beyin yemeği için canla başla yarıştılar. MasterChef Türkiye yarışmasında nefesler tutuldu. Tüm yarışmacılar en iyisi olmak ve elenmemek için yemek pişirdi.

Bireysel dokunulmazlık oyunu kazananı belli oldu!

Tüm yarış boyunca çabalayan ve şeflerin beyin yemeğine en yakın tabağı yapıp günün kazananı olan isim Barbaros oldu. En iyi tabağı çıkaran Barbaros, eleme potasına direkt olarak Tanya’yı yolladı. Haftanın ilk eleme adayı Tanya oldu.

Haftanın eleme potasına giden ilk isimleri belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ilk iki eleme potası ismi belli oldu. Barbaros ilk olarak Tanya’nın adını vermişti. Tüm takım oylamalar yaparak Serhat’ı ikinci eleme adayı yaptılar. MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ilk iki eleme adayı Serhat ve Tanya oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.