MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ikinci takım dokunulmazlık oyunu oynandı! MasterChef Türkiye yarışmasının takım dokunulmazlık oyununda neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ikinci takım dokunulmazlık oyunu oynandı! MasterChef Türkiye yarışmasının takım dokunulmazlık oyununda neler yaşandı?

TV8 ekranlarının sevilen programı ikinci takım dokunulmazlığı için ekrana geldi. MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde neler yaşandı?

MasterChef Türkiye yarışması tüm hızı ile devam ediyor. Eleme potasına girmemek için büyük uğraş veren yarışmacılar her hafta nefes kesen mücadeleler ile karşı karşıya geliyor. MasterChef Türkiye 29 Ekim özel bölümü ile ekranlara gelecek. MasterChef Türkiye yarışmasında bu hafta Cumhuriyet Bayramı adına muhteşem bir şehre dış çekime gidilecek.

MasterChef Türkiye yeni bölümleri ile ekranlara geldi!

MasterChef Türkiye haftanın ikinci oyunu için ekranlara geldi. İki takım yeni oyun için kolları sıvadı. MasterChef Türkiye yarışmasının bu haftaki bölümünde Çanakkale’ye gidildi. Dış çekim için bu güzel günde Çanakkale’de olmak tüm yarışmacıları duygulandırdı.

MasterChef Türkiye yarışmasına Uğur Kardaş sürprizi!

MasterChef Türkiye yarışmasının önceki şampiyonlarından Uğur Kardaş takım dokunulmazlık oyununa ziyarete geldi. İlk yemek yaptığı zaman yanında olan Truva atından yarışmacılara hediye etti. Eğlenceli anlar yaşatan şampiyon, bir süre şeflerle muhabbet ettikten sonra veda etti.

Yarışma tüm hızı ile devam ediyor!

MasterChef Türkiye yarışmasında yemekler yapılmaya başlandı. Çanakkale’nin birbirinden yöresel yemekleri yarışmacılar tarafından yapıldı. Eğlence, heyecan, hız ve neşeli anlar yaşanan yarışmada birbirinden lezzetli yemekler konuklara sunuldu. Yöresel ve bilinen yemekler konukların tadımına sunuldu. Birbirinden ünlü isimler tadım için yemekleri tattılar. Jüriler konuklar ile sohbet ederek tadım bölümü tamamlanmış oldu.

Haftanın ikinci takım oyununun kazananı belli oldu!

Oylamalar sonucu tüm ekip stüdyoya geçti. Yarma buğdaylı ısırgan pazı çorbası ve akivades hindiba ve tupotu salatası oylamasını mavi takım kazandı. Diğer tüm oylar açıldı. Oyun sonunda açılan tüm oylar sonrasında mavi takım, kırmızı takımı hezimete uğrattı. MasterChef Türkiye yarışmasının ikinci takım dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise dokunulmazlık oyunu için hazırlanmaya başladı. Bu hafta 2-0 yenen mavi takım eleme potasına gitmeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.