MasterChef Türkiye yarışmasında ilk takım dokunulmazlık oyunu oynandı! MasterChef Türkiye haftanın ilk takım dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında ilk takım dokunulmazlık oyunu oynandı! MasterChef Türkiye haftanın ilk takım dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarının sevilen yemek yapma yarışması MasterChef Türkiye haftanın ilk takım dokunulmazlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıktı!

MasterChef Türkiye yarışmasında takımlar oluşturuldu. Mavi takım ve kırmızı takım oyuncuları kendi takımlarında yemek yapmaya devam ettiler. MasterChef Türkiye yarışmasındaki takımlar yemek yapmak için sahneye çıktılar. MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Takımlar takım dokunulmazlık oyunu için bir araya geldiler.

Barbaros ve Emir arasında gerginliğin sebebi belli oldu!

Yarışma öncesinde Barbaros’un itirafı herkesi kızdırdı. Barbaros yeni takımında hile yaptığını kendi istediği takımın karşı tarafta olduğunu ve Özgül’ün kaptanlık oyununu zaten kaybedeceğini söyleyince herkes tepki gösterdi. Diğer yandan yarışmacılar yeni yarış için kolları sıvadı. MasterChef Türkiye yarışmasında mavi takım ve kırmızı takım arasındaki mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Kör tadım zamanı!

Mavi takım ve kırmızı takımdan ikişer kişi dışarı çıkarıldı. Mavi takımdan Uğur ve Sefa oyun dışı kaldı. Kırmızı takımdan ise Serhat ve Emir dışarı çıktı. Kalan yarışmacılar çorba çeşitleri yaptılar. Dışarı çıkan 4 yarışmacı kör tadım yaparak en iyi tabaklara oy verecekler. İşkembe, balık çorbası, mercimek çorbası gibi birçok çorba yarışmacıların ellerine bırakıldı. Tüm yarışmacılar çorbaları tamamladı.

Tadımda eğlenceli anlar yaşandı!

Mavi takım ve kırmızı takım çorbalarını tamamladı ve masaya dizildi. İlk olarak Uğur tadım yapmak için masaya geldi. Uğur 5 yemeği tadarak oylarını verdi. Uğur, mavi takıma 4, kırmızı takıma 1 puan kazandırdı. Emir, mavi takıma 3, kırmızı takıma 2 oy kazandırdı. Sefa mavi takıma 2, kırmızı takıma 3 puan kazandırdı. Son olarak Serhat, mavi takıma 3, kırmızı takıma 2 oy kazandırarak mavi takımı kazandırmış oldu. Bu oyunun galibi mavi takım oldu. MasterChef Türkiye yarışmasında oynanan takım dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar bir araya geldiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.