MasterChef Türkiye yarışmasında kim elendi?

MasterChef Türkiye yarışmasında kim elendi?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yarışmasında dün gece bir eleme yaşandı. MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında eleme yaşandı. Tüm dokunulmazlık oyunlarının ve bireysel dokunulmazlık oyunlarının sonunda eleme potasındaki isimler belli olmuştur. Özgül, Tanya, Emir, Uğur, Esra ve Didem eleme potasına giren isimler oldu. MasterChef Türkiye yarışmasında nefesler tutuldu. Tüm haftanın oyunları sonunda asıl oyun olan eleme oyunu, herkesin büyük ilgi odağı oldu. Eleme potasındaki tüm yarışmacılar eleme oyununda bir araya geldi.

MasterChef Türkiye yarışmasının eleme gecesi büyük heyecan yarattı!

MasterChef Türkiye yarışmasının eleme oyununda tavuk ciğeri yemekleri istendi. Yarışmacılar bütün emeklerini yemeğe yansıtmaya çalıştılar. Tavuk ciğeri ile çalışan yarışmacılar birbirinden farklı ürünleri şeflere sundular. Yarışma boyunca birçok talihsizlik yaşandı. Yemekler yandı, garnitürler döküldü ve daha birçok olumsuzluk yaşandı. Yine de pes etmeyen yarışmacılar son dakikaya kadar yarışmaya devam ettiler. 6 yarışmacı yaptıkları tabaklar ile jüri önüne geçti. Jüri yedikleri yemekleri değerlendirdi.

Kazanan 3 isim açıklandı!

Elemenin ilk turunun kazananları açıklandı. 6 yarışmacı arasından yemeği ile en başarılı olan yarışmacısı Emir oldu. İkinci en başarılı tabağı yapan isim Uğur oldu. Üçüncü en başarılı tabağını yaparak 3. olan yarışmacı ise Esra oldu. Bu 3 isim eleme potasından çıktı. Eleme oyununun ikinci etabına kalan 3 yarışmacı yeni oyun için tekrar sahneye geldi.

İkinci eleme oyunu izleyicinin nefesini kesti!

İlk eleme oyununda kaybeden ve iyi yemek yapamayan 3 yarışmacı ikinci eleme için tekrar yarıştı. Tanya, Özgül ve Didem arasından en kötü yemek yapan yarışmacıya veda edildi. Son eleme oyununda yapılması gereken yemek levrek oldu. Çok teknik bir yemek yarışmacılardan istendi.

Veda eden isim belli oldu!

Levrek yemeğini en kötü yapan ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. En kötü tabağı yaparak yarışma hayatı biten yarışmacı Didem oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.