MasterChef Türkiye yarışmasında kim elendi? MasterChef Türkiye yarışmasında eleme oyunları sonucunda kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında kim elendi? MasterChef Türkiye yarışmasında eleme oyunları sonucunda kim kazandı?

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışmasında dün gece eleme heyecanı yaşandı. Eleme oyunu sonunda en kötü tabağı çıkararak yarışmaya veda eden isim herkesi üzdü.

MasterChef Türkiye yarışmasında bütün hafta yapılan oyunlar sonucu 6 isim eleme potasına gitti. Birbirinden lezzetli yemekler yapan ve dokunulmazlık oyunlarında canla başla yemek pişiren yarışmacılar eleme potasına girmemek için mücadele verdi. Esra, Sefa, Tanya, Berker, Uğur ve Emir eleme potasına giren 6 yarışmacı oldu. MasterChef Türkiye yeni bölümünde eleme heyecanı yaşanacak.

Eleme heyecanında nefesler tutuldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında eleme heyecanı için bir araya geldiler. Haftanın eleme potasına giden isimleri elenmemek için yemek pişirdi. İlk eleme oyunu öncesinde nabızlar yükseldi. Eray ve Esra arasında yemek tartışmaları büyüdü. Eray, Esra’nın diğer yarışmacıların yaptığı yemekleri küçümsediğini dile getirdi. İki yarışmacı arasında sinirler gerildi.

İlk eleme oyununda yemeğin kahramanı açıklandı!

MasterChef Türkiye yarışmasında ilk eleme oyunu oynandı. İlk eleme oyunu için kahraman malzeme safran oldu. Yarışmacılara safran ile bir yaratıcılık yemeği yapmaları söylendi. Tüm yarışmacılar safran kullanarak en iyi yemeği pişirmeye çalıştılar. Birbirinden yetenekli 6 yarışmacı safran kullanarak yaratıcılık yemeği yapmaya başladılar.

Kazanan isimler belli oldu!

İlk eleme oyununun birinci kısmında 6 yarışmacıdan 3 isim eleme potasından kurtuldu. Safranı ana kahraman yaparak pişirilen yemekler arasından ilk 3 başarılı tabak seçildi. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yarışmacıların yemeklerini değerlendirdiler. Değerlendirmeler sonucunda kazanan ilk isim Emir oldu. Diğer lezzetli tabağı yaparak ikinci olan isim Esra oldu. Üçüncü olarak eleme potasından çıkan isim Sefa oldu.

Elenen isim belli oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında eleme oyunu gecesi yaşandı. Eleme potasında kalan 3 isim Tanya, Berker ve Uğur oldu. Son eleme oyunu oynandı. Son eleme yemeği ördek oldu. Son eleme oyununu kaybederek MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim Berker oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.