MasterChef Türkiye yarışmasında kimler eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde neler olacak?

MasterChef Türkiye yarışmasında kimler eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde neler olacak?

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümleri heyecan içinde izleniyor. MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümünde kimler eleme potasına girdi?

MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümünde iki isim eleme potasına girdi. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım bireysel dokunulmazlık için çaba gösterdi. MasterChef Türkiye yarışması dün geceki bölümü ile reyting rekorları kırdı. TV8 ekranlarının sevilen programı haftanın 5 günü yayınlanıyor ve izleyenleri ekranlara kilitliyor. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna sunuculuğu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması tüm hızı ile devam ediyor.

MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununda eğlenceli anlar yaşandı!

MasterChef Türkiye yarışmasının ikinci dokunulmazlık oyununda eğlenceli anlar yaşandı. Yarışmacılar birbirine bağlandı ve o şekilde yarışmayı sürdürdüler. Zor ve bir o kadar eğlenceli bir yarışma oldu. Komik anların yaşandığı bölümde kazanan kırmızı takım oldu. Eleme oyunu oynamaktan kurtulan kırmızı takım rahat bir nefes aldı. Kaybeden mavi takım ise yeni oyun için hazırlıklarını yapmaya başladı.

Eleme oyununda nefesler tutuldu!

MasterChef Türkiye yarışmasının eleme oyununda mavi takım adeta ter döktü. Somer şefin analı kızlı yemeğini yapan takım, en güzel yemeği ortaya çıkarmaya çalıştı. En iyi analı kızlı yemeğini yapmaya çalışan takım oyuncuları, çok lezzetli tabaklar ortaya çıkardılar. Yarışmanın kazanan tabağı Esra oldu. Esra’nın direkt olarak potaya gönderdiği isim Emir oldu. Yarışmacılar daha sonra oylama yaptılar ve oy çokluğu ile Uğur potaya girdi. Böylece eleme potasına 4 isim girmiş oldu. Özgül, Didem, Uğur ve Emir eleme potasında karşılaşacak olan isimler oldular.

Son dokunulmaz oyunu sürprizi!

MasterChef Türkiye yarışmasının Cumartesi günü ekranlara gelecek son dokunulmaz oyununda dış çekim yapılan yer izleyicilere sürpriz oldu. MasterChef Türkiye ekibi Cumartesi günü Balıkesir’e gidecekler. Balıkesir’in meşhur lezzetleri izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Yeni bölüm tanıtımları herkesi etkiledi. Tüm izleyiciler yeni bölüm için çok heyecanlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.