MasterChef Türkiye yarışmasında kimler eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında kimler eleme potasına gitti? MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında yemekler pişmeye devam etti. MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme potasına kimlerin ismini yolladı?

MasterChef Türkiye yarışmasının ikinci takım dokunulmazlık oyunu oynandı. Oynanan ikinci takım oyunu sonrasında mavi takım, kırmızı takımı fark ile yendi. Kırmızı takım büyük bir hüsran ile eleme oyunu oynamak için tekrar şeflerin karşısına geldiler. Kırmızı takım yeni yemekler pişirmek ve eleme potasına girmemek için adeta savaş verdiler. Bıçak ve tabak sesleri stüdyoda hakim oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasında dokunulmazlık oyunu başladı!

Barbaros, Ebru, Emir ve Furkan bireysel dokunulmazlık oyunu için bir araya geldi. Tüm yarışmacılar dokunulmazlık almak için yarış içine girdiler. Haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyununda ana gıda balkabağı oldu. Yarışmacılardan ana ürünün balkabağı olduğu tabaklar istendi. 4 yarışmacı en iyi tabağı yapmak için çabalamaya başladılar.

MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlık oyunu kazananı belli oldu!

Balkabağı kullanılarak yapılan tabaklar sırayla şeflere sunuldu. Birbirinden lezzetli tabaklar ortaya çıktı. Tüm tabaklar arasında en iyisi olan Emir oldu. Emir yaptığı tabak ile tüm jüriden tam not aldı. Bu hafta potaya gidecek olan bir ismi söyleme hakkı kazanan Emir, herkesi şaşırtacak bir isim söyledi.

Eleme potasının isimleri belli oldu!

Emir takım dokunulmazlık oyununu kazandıktan sonra potaya Furkan’ı yolladı. Eleme potasının yeni isimleri tek tek ortaya çıktı. MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Kazananlar ve eleme potasına giden isimler de belli oldu.

4. eleme adayı da belli oldu!

Tüm hafta büyük uğraş veren yarışmacılar finale doğru gidiyorlar. Mavi takım ve kırmızı takım dokunulmazlık oyunundan sonra bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Emir kazanan tabak oldu ve Furkan’ı potaya yolladı. Gün sonunda oylama yapıldı. Tüm yarışmacılar tek tek birbirlerine oy vererek Barbaros’u potaya yolladılar. Yarışmanın ikinci dokunulmazlık oyunu da tamamlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.