Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil'de Kavgaya Dahil Oldu! Ece Ronay'dan Sert Açıklama Gecikmedi...

Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil'de Kavgaya Dahil Oldu! Ece Ronay'dan Sert Açıklama Gecikmedi...

Şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil kavgasına kızı Yasmin Erbil'de dahil oldu. Ünlü şovmenin kızı, "TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım" dedi. Bu açıklamanın peşinden Ece Ronay sessizliğini bozdu.

Fenomen ve şarkıcı Ece Ronay, şovmen Mehmet Ali Erbil kavgasına kızı Yasmin Erbil olayın ateşini daha da fitilledi. Ünlü şovmenin kızı, "TikTok'ta fenomen olan biri, prim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım" dedi. Bu açıklamanın ardından şarkıcı Ece Ronay sessizliğini bozdu.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Yasak Elma dizisinde rol almaya başlayan Yasmin Erbil, Ece Ronay'ı hedef aldı ve "TikTok'ta fenomen olan birisine, prim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım" dedi.

Yasmin Erbil'in açıklamalarının peşinden Ronay Yasmin Erbil'e sert sözlerle yanıt verdi. Ece Ronay açıklamasında "Sen ezmeye çalışıyor olabilirsin ama baban salya sümük peşimde koşuyordu. Senin baban benle uğraşamadı bence sen hiç bulaşma" ifadelerini kullandı.

Hızını alamayan Ece Ronay açıklamasının devamında ise "Bizim babamız ünlü olalım diye zorla dizilere sokmadı, paraya boğmadı. Kendi emeğimle TikTok'ta fenomen oldum. Sen de babanın absürtlükleriyle ünlü oldun. Kapat çeneni" diyerek tepki gösterdi.

.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.