Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in sürpriz aşkı ortaya çıktı! Mehmet Ali Erbil bu duruma ne diyecek?

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in sürpriz aşkı ortaya çıktı! Mehmet Ali Erbil bu duruma ne diyecek?

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil, magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü oyuncu Yasmin Erbil ile basketbolcu Can Korkmaz aşkı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yasmin’in yanlışlıkla paylaştığı video sürpriz aşkı gözler önüne serdi. Babası Mehmet Ali Erbil’in takipçileri, kızının aşk hayatına olan yorumunu merak ettiklerini dile getirdiler.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in yeni aşkı basketbolcu Can Korkmaz olduğu öğrenildi. Gönlünü kaptıran Yasmin Erbil, yanlışlıkla o videoyu paylaşınca özel hayatındaki gelişmeyi belgeledi.

1y-003.jpg

Sosyal medyadan en çok takip edilen ünlülerden olan Yasmin Erbil, geçtiğimiz aylarda erkeklere aşka güveni kalmadığını dile getirmişti. Bu sözlerinin ardından özel hayatında biri yok mu şeklinde sorular peş peşe gelmeye başlamıştı.

25 yaşındaki güzel oyuncu, önceki gün kişisel sosyal medya hesabından bir erkeğin kolunun göründüğü manzara videosunu paylaşıp ardından geri sildi. Aynı manzara ve aynı açıdan paylaşım yapan basketbolcu Can Korkmaz’ın bu paylaşımı ile Yasmin Erbil ile olan gizli birliktelikleri ortaya çıkmış oldu. İkilinin dikkatsizliği sonucu sürpriz aşkları ortaya çıktı.

2c-001.jpg

Babası Mehmet Ali Erbil cephesinde ise yeni bir gelişme yok. Takipçiler tarafından Mehmet Ali Erbil’in, Can Korkmaz hakkındaki fikirleri merak edilenler arasında yer alıyor.

“Erkeklere Güvenmem”

Yasmin Erbil daha önceki konuşmalarında aşk üzerine söylediği sözlerle takipçilerini şaşırtmıştı. Aşk hayatı ve fikir yapısı üzerine konuşan Yasmin Erbil, birine çok zor güvendiğinin, kimse için mücadele edemeyeceğini belirtmişti. Kendisi için mücadele edilmesini isteyen Erbil, büyüdüğü ortamın yanlış olduğunu bu sebeple partnerinin ona emek vermesi gerektiğini düşündüğünü dile getirmişti.

Paylaştığı pozlar kadar son dönemdeki söylemleri ile de gündemden düşmeyen Erbil, yüzleşmekten kaçındığını, sorunları olduğu anda çözmesi gerektiğini söyledi. Ancak bu sözlerinin yanlış tarafa çekilmemesini, Can Manay gibi bir adam istemediğini dile getirdiği sözleriyle dikkat çekti.

Çocukluğundan beri çok şey yaşadığını dile getiren Erbil, babası gibi bir erkeği beğenmediğini dile getirdi. Şok sözleriyle kafaları karıştıran Yasmin Erbil, babası gibi esprili, karizmatik bir erkekle sadece arkadaş olabileceğini söyledi. Daha ağır başlı, ilgisini hemen belli etmeyen, güçlü karakterdeki erkeklerden hoşlandığını da sözlerine ekledi.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.