Memet Ali Alabora yeni projesi hakkında ilk kez açıklama yaptı! Memet Ali Alabora, eşi ile birlikte yeni bir projede boy gösterecek!

Memet Ali Alabora yeni projesi hakkında ilk kez açıklama yaptı! Memet Ali Alabora, eşi ile birlikte yeni bir projede boy gösterecek!

Memet Ali Alabora, yeni bir proje için yeşil ışık yaktığının açıklamasını yaptı. Eşi ile birlikte ekranlarda olacak olan Alabora, sevenlerini mutlu etti!

Kısa Dalga Podcast’ten Pervin Metin’e konuk olan yakışıklı oyuncu Memet Ali Alabora, konuk olduğu bölümde birçok itirafta bulundu. Memet Ali Alabora, yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yakışıklı ve sevilen oyuncu yeni projesi ile müjde verdi. Ünlü oyuncu ekranlara geri döneceğini duyurdu.

Mehmet Ali Alabora yeni projesi ile ekranlarda olacak!

Memet Ali Alabora, yaptığı açıklamalar ile izleyiciyi meraka düşürdü. Memet Ali Alabora, Fflam dizisinin başrollerinden birini üstlendiğini söyledi. Fflam dizisinin her sezonun 6 bölümden oluşacağı öğrenildi. Dizi 2021 yılında yayınlanmaya başlayacak. Yakışıklı oyuncu Memet Ali Alabora, yeni proje için çalışmalara çok kısa zaman sonra başlayacaklarının haberini de sevenlerine verdi.

Fflam dizisi ne zaman çekimlerine başlayacak!

Fflam dizisinin çekimleri bu ay sonunda çekimlerine başlayacak. Galce televizyonlarında Alev isimli bir dizide yer alacağını söyleyen Memet Ali Alabora, uzun süre sonra ilk kez performans sergileyeceği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ekranların yeni dizisi olacak Fflam, izleyiciyi çok sevindirdi.

Fflam dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Çok yakında çalışmalarına başlayacak olan Fflam dizisi için çok başarılı oyuncular seçildi. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncular tek bir projede bir araya gelerek hünerlerini sergileyecekler.

  • Memet Ali Alabora
  • Pınar Öğün
  • Gwyneth Keyworth
  • Mali Ann Rees
  • Richard Harrington

Memet Ali Alabora kimdir?

Memet Ali Alabora, 1977 yılında hayata gözlerini açmıştır. Memet Ali Alabora birçok projede başarılı bir şekilde yer almıştır. Ünlü oyuncu Yılan Hikayesi adlı dizi ile tanınmıştır. Unutulmaz film serisi olan Hababam Sınıfı adlı projede yer almıştır. Hababam Sınıfı Merhaba ve Hababam Sınıfı Askerde adlı filmlerde başarılı bir şekilde yer almıştır. Memet Ali Alabora 2009 yılında Pınar Öğun ile dünya evine girmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.