Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ekim programında neler yaşandı? Saliha Çalışkan'a ne oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ekim programında neler yaşandı? Saliha Çalışkan'a ne oldu?

ATV ekranlarının sevilen televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümü ile ekranlara geldi. Tüm sırlar ortaya çıkmaya devam ediyor!

Müge Anlı’nın sunumu ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hız kesmeden devam ediyor. 19 Ekim tarihinin yayını hız kesmeden devam ediyor. ATV ekranlarının sevilen programı sırları çözmeye ve vuslatları bitirmeye devam ediyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının geçen bölümünde neler yaşandı?

Müge Anlı geçen bölümde Hatice Tusu’nun öldürüldüğünü söyledi. Hatice Tusu, kendisinden hoşlanan bir erkek tarafından öldürülüp bataklığa gömüldü. Hatice Tusu’yu öldüren şahıs, 4 parmağı dışarda bıraktığı için ceset hemen bulundu. Suat Aksoy isimli katil, tüm suçunu itiraf etti. Hatice Tusu’nun hayatında başka biri olduğunu duyunca deliye döndüğünü ve Hatice’yi öldürdüğünü itiraf eden Suat Aksoy, gözaltına ardından da cezasını çekmek için cezaevine gönderildi. Bu hikayeyi duyan seyircilerin tüyleri diken diken oldu. Soğukkanlı bir şekilde cinayet işleyen ve itiraf eden adamın konuştukları herkesi dehşete düşürdü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşandı?

Metin ve Hatice Hanım barıştı. Program spikerleri Metin ve Hatice çiftinin evine konuk oldu ve aralarında sorun olmadığı ekranlara yansıdı. Neşeli çiftin barışması herkesi mutlu etti. Hatice Hanım, eve getirdiği bir kadın tarafından dolandırılmıştı. Eşi ne kadar onu suçlasa da bu olay tatlıya bağlanarak çiftin barışması sağlandı. Diğer yandan Saliha Çalışkan aranmaya devam edildi. Günlerdir çözülemeyen Saliha Çalışkan olayı araştırılmaya devam ediyor. Bayram Güceoğlu’nun eski komşusu, Saliha’nın sık sık Bayram beyin evine gittiğini söyledi. Saliha Çalışkan’a ne olduğu konusunda ilk şüpheli kocası ikinci şüpheli ise Bayram oldu. Suçu işlediği düşünülen Bayram, canlı yayına geldi ancak Saliha’nın eşi canlı yayına gelmeyi reddediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.