Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ekim tarihli yeni bölümünde neler yaşandı? Metin ve Hatice Kahraman çifti izleyenleri kahkahalara boğdu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ekim tarihli yeni bölümünde neler yaşandı? Metin ve Hatice Kahraman çifti izleyenleri kahkahalara boğdu!

Müge Anlı'nın sunumu ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sırlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ekim bölümünde neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün de ekranlara geldi. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. Birçok sırrı ortaya çıkarmaya çalışan Müge Anlı, sorunları ve cinayetleri çözmeye devam ediyor. Bugün Metin Kahraman ve Hatice Kahraman arasındaki sorun ekranların önüne çıktı. Yeşim Yağcı tarafından dolandırıldığını söyleyen Hatice Kahraman, huzurunun kaçtığını ve evde mutlu olmadığını dile getirmişti. Dolandırıcı olduğu iddia edilen Yeşim Yağcı, hemen yakalandı ve sorguya alındı.

Metin ve Hatice çifti 130 bin lirasını kaybetti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Metin ve Hatice mevzusu incelendi. Metin bey, eve getirdiği bir kadın tarafından dolandırıldı. Yeşim Yağcı, çifti dolandırarak evden kaçtı. Yeşim Yağcı’nın akli dengesinin yerinde olup olmadığı konusunda testler yapıldı ve akli dengesinin yerinde olduğu raporu alındı. 130 bin lira dolandıran Yağcı, serbest bırakıldı. Yeşim Yağcı, paraları almadığını ve Metin bey’in ona bilezikler verdiğini söyledi. Yeşim Yağcı, Hatice Kahraman ile barışmak istediğini söyledi.

Hatice Kahraman’ın parası ödenecek!

Hatice Kahraman’ın parasını telafi edecek olan Murat bey, canlı yayına bağlanarak izleyenleri mutlu etti. Evde huzurları kalmayan ve tartışmalar yaşayan çift canlı yayında gözyaşlarına boğuldular. Murat bey, Metin bey’in üzülmemesi şartıyla parayı yollayacağını söyledi. Murat bey, Metin Kahraman’ın bu kadar üzülmesine ve ağlamasına çok üzüldü.

Metin Kahraman ve Hatice Kahraman çifti çok sevildi!

Hatice Kahraman ve Metin Kahraman çiftinin ayrılmaması ve mutlu olması için herkes seferber oldu. Müge Anlı, çiftin çok sevildiğini ve huzurlarına kavuşmalarını istediklerini söylediler. Tüm izleyenler Metin Kahraman ve Hatice Kahraman çiftinin ayrılmasını istemediler. Kahraman çifti ekranların önünde yaşadıkları tartışmalar ile herkesin yüzünü güldürdüler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.