Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölümü ile ekranlara geldi! Gözü yaşlı Zeynep Bıyık oğulları tarafından dolandırıldı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölümü ile ekranlara geldi! Gözü yaşlı Zeynep Bıyık oğulları tarafından dolandırıldı!

ATV kanalının sevilen programı bugünkü vakalar ile ekranlara gelmeye devam etti. Oğulları tarafından dolandırılan Zeynep Bıyık canlı yayına geldi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sır perdelerini aralamaya devam ediyor. Müge Anlı tüm konukların dertlerini dinleyerek sorunları çözmeye devam ediyor. Kayıplar bulunmaya devam ediyor. Sorunlar çözülmeye devam ediyor. Müge Anlı hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor.

Zeynep Bıyık herkesi gözyaşlarına boğdu!

84 yaşındaki Zeynep Bıyık, oğlu tarafından dolandırıldı. Parasını ve tapularını vermeyen çocuğu canlı yayına bağlanarak paranın bir kısmının masraflara gittiğini söyledi. 125 bin liraya arsa satıldığını söyleyen oğlu, 10 bin lirayı kendisinin aldığını, 10 bin lirayı ise abisinin aldığını söyledi. Masraflarda çıkınca 65 bin lira para kaldığını söyledi. 84 yaşındaki annelerinin parasını vermeyen çocuklar stüdyoyu büyük şoka uğrattı. Değneği ile uzun yoldan gelen gözü yaşlı anne, hakkını aramak için canlı yayına çıktı. Zeynep Bıyık mallarını istedi. Oğlu Cemil Bıyık canlı yayına bağlanarak tepki çekecek sözlerde bulundu.

Cemil Bıyık canlı yayına bağlandı!

Zeynep Bıyık’ın oğlu Cemil Bıyık, annesinin tüm tapularını ve paralarını vereceğini söyledi. Cemil Bıyık satılan arsa sonrasında diğer kardeşlerinin de hak istediğini söyledi. Kız kardeşinin hemen hak istediğini ve 7 bin lirayı da ona yolladığını söyledi. Cemil Bıyık 65 bin lira para kaldığını ve annesine bu parayı vereceğini söyledi. Müge Anlı bu sözler karşısında çok sinirlendi.

Zeynep Bıyık’ın kızı şok itiraflarda bulundu!

Zeynep Bıyık’ın kızı canlı yayına telefon ile bağlanarak kendisinden zorla vekalet alındığını söyledi. Annesinin kardeşlerinin onların parasına ve malına zorla sahip olduklarını söylediler. Müge Anlı canlı yayında bu olaylara büyük tepki gösterdi. Zeynep Bıyık kefen parası ve taziye yemeği parası için ayırdığı paranın gittiğini öğrenince uyku uyumadığını söyledi. 4 yıldır içini kemiren olay bugün nihayet sonuca ulaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.