Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni olaylar ile devam ediyor! Birgül Kaya kimliğine kavuştu ve nikah günü almak için yola çıktılar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni olaylar ile devam ediyor! Birgül Kaya kimliğine kavuştu ve nikah günü almak için yola çıktılar!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile ekranlara geldi. Gamze Cabadak ve Birgül Kaya kardeşlerden mutlu haberler var!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı her gün olduğu gibi bugüne de damgasını vurdu. Birbirinden ilginç vakalar ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olayları açıklığa kavuşturuyor. Ayten Cabadak vakası sonunda çözülmüştü. Gamze Cabadak ve Birgül Kaya, anneleri Ayten’i aramaya çıkmıştı ve bulmuşlardı. İki kardeş sonunda mutlu sona ulaştı.

Gamze Cabadak ve Birgül Kaya işlemlerini yapmaya devam ediyor!

Yıllar önce anneleri tarafından terk edilen kardeşler, anneleri Ayten’i buldular. Birgül Kaya, annesini bulduğu için kimlik başvurusu yaptı. Annesi olmadığı için kimliği olmayan kardeşler, resmi işlemlerini yapamıyordu. Birgül Kaya iki yıldır kimliksiz geziyordu. Nikahını da yapamayan Kaya, annesini bulduktan sonra tüm resmi işlemleri için başvurularını yaptı. Birgül Kaya, sonunda kimliğini çıkardı. Nikah için geri sayım yapmaya başlayan Birgül Kaya, kucağında bebeği ile stüdyoya geldi.

Birgül Kaya sonunda mutlu sona ulaştı!

Birgül Kaya ilk olarak annesini buldu. Daha sonra kimliğini çıkardı. Sırada ise nikahı var. Birgül Kaya, Sultangazi Belediyesi’ne giderek nikah günü alacak. Daha önce hiç gelinlik giymediğini söyleyen Birgül Kaya, nikahında gelinlik giyeceğini söyledi. Annesi ve babasından onay alan Birgül Kaya, en kısa zamanda nikah kıyacağını söyledi. Birgül Kaya’nın birlikte olduğu kişi de stüdyoya geldi. Birgül Kaya ve birlikte olduğu kişi yayından sonra nikah günü için yola çıktılar.

Kimlik çıkartan Birgül Kaya nikah kıyacak!

Birgül Kaya, Müge Anlı’ya çok teşekkür etti. Uzun yıllar sonunda kimliğine kavuşan Kaya, artık resmi işlemlerini yapacağı için çok mutlu oldu. Birgül Kaya, çocuğunu da üstüne alacağı için çok mutlu oldu. Müge Anlı, Birgül Kaya ve ailesini uğurladı. Sonunda bu olay da tatlıya bağlanarak sonuca ulaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.