Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp daha bulundu! Kütahya'dan kaybolan 42 yaşındaki Yaşar Bayka bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp daha bulundu! Kütahya'dan kaybolan 42 yaşındaki Yaşar Bayka bulundu!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm hızı ile devam ediyor. Günlerdir kayıp olan Yaşar Bayka sonunda bulundu!

Kütahya’dan kaybolan ve 15 gündür kayıp olan Yaşar Bayka, Müge Anlı tarafından bulunmaya çalışılıyordu. 12 Ekim günü kayıplara karışmıştı. Şerife Bayka eşini aramak için canlı yayına çıktı. Maddi sorunlar nedeniyle tartışma yaşayan aile iki haftadır gözyaşları döküyor! Yaşar Bayka’nın eşi ve kızı onu aramak için canlı yayına geldiler. Nerede olduklarını bilmiyorlardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran aile Yaşar Bayka için endişe ettiklerini söylediler.

42 yaşındaki Yaşar Bayka bulundu!

Yaşar Bayka’nın çocukluk arkadaşı Müge Anlı’yı arayıp Yaşar Bayka’nın yanında olduğunu söyledi. Müge Anlı ekip çalışanları hemen verilen adrese gitti ve Yaşar Bayka ile görüştüler. Yaşar Bayka, çocuklarını tedavi ettiremediği için büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Maddi sorunlar nedeniyle karısı ile sürekli tartıştığını söyledi ve çözümü kaçmakta buldu.

Şerife Bayka ve Yaşar Bayka’nın yürek burkan hikayesi!

Tekstil işlerinde çalışan Yaşar Bayka, 3 çocuğunun tedavilerini üstlenemediği için ve maddi olarak yetemediği için ne yapacağını bilemedi ve arkadaşının yanına sığındı. Şerife Bayka, evde hasta baktığını, çocukların ameliyat olması gerektiğini ama bir türlü maddi olarak doğrulamadıklarını söyledi. Şerife Bayka, eşine seslenerek onu çağırdı.

Yaşar Bayka canlı yayına geldi!

Günlerdir kayıp olan Yaşar Bayka, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geldi. Maddi sorunlar nedeniyle arkadaşının yanında kalan Bayka, eşinin ve kızının yanına geldi. Yaşar Bayka canlı yayında eşi ve kızı ile buluştu. Birbirlerini sevdiğini söyleyen Bayka ailesi, herkesin yüreğini burktu. Asgari ücret alan ve yüzde sekseni kadar borç ödeyen Yaşar Bayka, işin içinden çıkamadığını görünce ailesinden kaçma kararı alarak İstanbul’da çocukluk arkadaşının yanına sığındı. Bayka ailesinin hayat mücadelesi dinleyen herkesi çok üzdü. Tüm izleyenler Bayka ailesinin durumuna çok üzüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.