Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp vakası daha duyuruldu! Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü hakkında şok gelişmeler meydana geldi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp vakası daha duyuruldu! Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü hakkında şok gelişmeler meydana geldi!

ATV ekranlarının heyecan dolu programı Müge Anlı ile Tatlı Sert vakaları çözmeye devam ediyor. Filiz Akyüz'ün ölümü hakkında şok iddialar ortaya çıktı!

Müge Anlı sunumu ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Müge Anlı olayları incelemeye devam ediyor. Ekranlara geldiği her gün izleyiciyi etkiliyor ve ekranlara kilitliyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen program tüm hızı ile sır perdelerini aralamaya devam ediyor.

Remzi Bayazit nerede?

58 yaşındaki Remzi Bayazit şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Remzi Bayazit kaybolduktan sonra tek ayakkabısının bulunması ve arabasının bulunması şüphe uyandırdı. Remzi Bayazit 24 gündür bulunamıyor.  Karadan ve havadan her bölge didik didik aranmasına rağmen Remzi Bayazit bulunamadı. Günlerdir haber alınmayan Bayazit’in nerede olduğu bilinmiyor. Herkes Remzi Bayazit’in nerede olduğunu merak ediyor. Remzi Bayazit’in aynı numara ile yeni sim kart çıkarması da akılları karıştırdı. Olay yerinde Remzi Bey’den başka iz bulunmadı.

Filiz Akyüz’ün ölümü hala aydınlanmadı!

Çocuğunu görmek için gittiği evde yaşanan patlama sonucu hayatını kaybeden Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü araştırılıyor. Filiz Akyüz’ün eşi savcılığa giderek ifade verdi. Özkan Akyüz, kız kardeşinin ifade vermesini istedi ve kız kardeşi ifade için savcılığa gitti. Patlamanın ardından eve giden itfaiye eri şok edecek sözler sarf edince olaylar yerle bir oldu. Filiz Akyüz ölümü hakkında şüpheli ifadeler ortaya çıktı.

İtfaiye erinin ifadesi şok yarattı!

İtfaiye çalışanı tüpgazı kendisinin çıkardığını söyledi. Daha önce Özkan Akyüz’ün ben çıkardım dediği tüpgazı aslında itfaiyenin çıkardığı ortaya çıktı. Patlamaya müdahale eden itfaiye eri, sızıntının devam ettiğini görünce tüpgazı çıkardığını söyledi. İtfaiye eri yangın sonrasında elektriğin açık olduğunu söyledi. Özkan Akyüz ve itfaiye erinin farklı konuşması olayların seyrini değiştirdi. İtfaiye eri dedantörün anahtar kısmının bozulmuş olduğunu söyledi ve dedantörü çıkardığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.