Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp vakası daha! İki çocuk annesi 25 yaşındaki Esra Bilek nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp vakası daha! İki çocuk annesi 25 yaşındaki Esra Bilek nerede?

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm hızı ile devam ediyor. Bu haftanın vakaları da çözülmeye devam ediyor!

Müge Anlı, tüm sırları ortaya çıkarmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranlarının sevilen programı olmaya devam ediyor. Kahraman ailesinin sorunlarından sonra Gamze’nin anne arayışı ekranlara geldi.

Gamze Cabadak annesini arıyor!

22 yaşındaki Gamze Cabadak, annesini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. 8 yıldır annesi ortalarda olmayan Gamze, canlı yayına çıkarak annesine seslendi. 3 çocuğunu terk edip kaybolan Ayten Kaya’nın nerede olduğu merak ediliyor. Ayten Kaya’nın 8 çocuğu var ancak hiçbiri annenin nerede olduğunu bilmiyor.

Kimse telefon hattı ile ulaşmadı!

Gamze Cabadak, annesini aramak için ekranlara çıktı. Ekip çalışanları dünkü yayından beri kimsenin arayıp onları tanıdığını söylemediğini dile getirdiler. Gamze Cabadak’ın annesini tanıyan hiçbir akrabasının ulaşmaması herkesi derinden üzdü. Ne babaanne, ne anneanne, ne de bir teyze ulaşıp annesi ile alakalı bir şey söylemedi. Kardeşleri ile kimsesiz gibi dışlanan Gamze Cabadak, tüm izleyicinin yüreğini burktu.

Esra Bilek 1 yıldır kayıp!

25 yaşındaki Esra Bilek, 1 yıldır kayıp. Esra Bilek’in nerede olduğunu kimse bilmiyor. Esra Bilek, Kamil Taylan ile 6 yıldır evliydi ve son 1 yıldır ailesi Esra’yı arıyor. Esra’nın annesi Arife Bilek perişan halde canlı yayına çıktı. Annesi ve kardeşi Esra’yı aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldılar. Esra Bilek, eşi ile birlikte Ordu’ya taşınmıştı. Esra Bilek’in 2 tane çocuğu da var.

Esra Bilek’in kardeşi eniştesinden şüpheleniyor!

Esra Bilek’in kardeşi ablasının kaybolmasından eniştesini sorumlu tutuyor. Kamil Taylan’ın ablasına çok kez şiddet uyguladığını söyledi. Her aradıklarında eniştesi farklı bir bahane buldu ve ablasına bir şey yapmış olabileceğinden şüphelendi. Çaresiz anne ve kardeş Esra Bilek için gözyaşı döküyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.