Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok anlar yaşandı! 8 çocuk doğuran Ayten Cabadak bulundu! Ayten Cabadak akıl almaz sözler söyledi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok anlar yaşandı! 8 çocuk doğuran Ayten Cabadak bulundu! Ayten Cabadak akıl almaz sözler söyledi!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekranlara geldi. 8 yıldır kayıp olan Ayten Cabadak sonunda bulundu!

Müge Anlı’nın sunumu ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Müge Anlı ekranlara geldiği her olay ile izleyicinin nefeslerini kesmiştir. Şok yaratan olaylar ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert seyircilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Gamze Cabadak’ın annesi Ayten bulundu!

Gamze Cabadak, 8 yıldır görmediği annesini bulmak için Müge Anlı’ya geldi. Daha önceki eşinin 5 çocuğunu ikinci eşinin ise 3 çocuğunu terk eden Ayten Cabadak, evinde bulundu ve canlı yayına davet edildi. Ayten Cabadak, canlı yayına gelerek şok açıklamalarda bulundu.

Kızlarımı hatırlamıyorum!

Gamze Cabadak’ın annesi canlı yayına gelerek kızları ile konuştu. 8 çocuğunu terk eden kadın, canlı yayında gördüğü iki kızını hatırlamadığını söyledi. Doğurduğunu ve kim olduklarını bilmediğini söyledi. Gamze Cabadak’ın annesi doğurduğu hiçbir çocuğunu hatırlamadığını söyledi. Canlı yayına bağlanan oğlu Zekeriya ve Zekeriya’nın babası büyük tepki gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz olaylar yaşandı.

Ayten Cabadak tüm izleyicinin tepkisini çekti!

8 yıldır kayıp olan Ayten Cabadak, yüzünü göstermedi. Yan stüdyodan bağlanan Ayten Cabadak, tüm çocuklarını inkar etti ve hatırlamadığını söyledi. Hasta olduğunu ve tedavi gördüğünü söyleyen Cabadak, ilaçlar yüzünden tüm ailesini unuttuğunu dile getirdi. Gamze Cabadak’ın kardeşi canlı yayına bağlanarak Ayten Cabadak’ın çok yanlış yaptığını söyledi. Çocuklarına anne olamadığını ve bundan sonra da olamayacağını söyledi. Ayten Cabadak, ne kadar görürse görsün doğurduğu çocuklarının hiçbirini hatırlamadığını dile getirdi.

Ayten Cabadak stüdyoyu terk etti!

Ayten Cabadak, çocuklarını hatırlamadığına tepki gösteren Müge Anlı’nın sözleri karşısında stüdyoyu terk etti. Ayten Cabadak içinden çıkılmaz bir aile ilişkileri tablosunu ardında bırakarak stüdyoyu terk etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum