Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde neler oldu? Esra Bilek ve Arife Bilek barıştı mı? Arife Bilek, Mustafa'yı kabullendi mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde neler oldu? Esra Bilek ve Arife Bilek barıştı mı? Arife Bilek, Mustafa'yı kabullendi mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında heyecan doruktaydı. Esra Bilek, müstakbel kocası ve bebeği ile birlikte annesinin evine gitti! Aile barıştı mı?

Müge Anlı’nın sunumu ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hız kesmeden devam ediyor. Cinayetler çözülüyor, aileler kavuşuyor ve sırlar açığa kavuşuyor. Müge Anlı ekranları başındaki tüm izleyicilerin ilgi odağı olmuştur.

Esra Bilek annesinin evine gitti!

25 yaşındaki Esra Bilek’ten 1 yıldır haber alınamıyordu. Arife Bilek iki gözü iki çeşme kızını aramak için canlı yayına geldi. 1 yıldır annesini aramayan ve kayıp olan Esra Bilek, evli olduğu kocasından ayrılarak yeni bir hayat kurdu. Nikah kıymadan yaşadığı çocukluk arkadaşı ile bir bebekleri olan Esra Bilek, canlı yayına gelerek annesiyle kavuştu. Stres ve geçimsizlik dolu evlilik yaşadığını söyleyen Esra Bilek, 2 çocuğuna rağmen evi terk ederek eşinden boşanma kararı aldı. Esra Bilek 2 çocuğunu bıraktığını söyleyince tüm stüdyo büyük bir tepki gösterdi. Esra Bilek, eski kocasına bıraktığı iki çocuğunu çok özlediğini ancak onlara bakacak gücü olmadığını söylemişti.

Bilek ailesi kavuştu!

Esra Bilek annesinin evine gitti ve konuk oldu. Bilek ailesi bir araya gelerek kahkahalarla dolu bir gün geçirdi. Arife Bilek Müge Anlı’ya teşekkür etti. Aile fotoğrafları ile canlı yayına veda ettiler. Mustafa ve Esra arasında nikah kıyılması sözü de alındı. Mustafa, Esra ile nikah kıyacağını söyledi. Esra ve Mustafa İstanbul’da nikah kıyacaklarını söylediler.

Mustafa ve Arife Bilek sonunda barıştı!

1 yıldır kayıp olan Esra Bilek, canlı yayında annesi ile buluşmuştu. Arife Bilek o gün kızını ve Mustafa’yı evinde ağırladı. Evde zaman geçiren Esra Bilek ve Mustafa, Arife Bilek’in gönlünü aldı. Arife Bilek torununun hatrına kızını ve müstakbel damadını affetti. Büyük bir aile olan Bilek hanesi, bu barışmayı pasta keserek kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.