Netflix dünyaca ünlü çift ile anlaşma imzaladı!Netflix'in yeni projesinin başrolünde hangi iki isim var?

Netflix dünyaca ünlü çift ile anlaşma imzaladı!Netflix'in yeni projesinin başrolünde hangi iki isim var?

Netflix birçok ünlü isim ile anlaşma imzalamaya devam ediyor. Netflix yeni içeriği için David Beckham ve ailesiyle görüşüyordu!

Türkiye içinde ve dışında bilinen ünlü platform Netflix, yeni içerikleri ile gündem olmaya devam ediyor. Kısacası dünya çapında bilinen platform, her gün yeni içeriklerini izleyicilerine sunuyor. Netflix, orijinal içeriklerinin yanı sıra birçok ünlü isim ile anlaşma yapıyor. Daha önce birçok ünlü ile anlaşma yapan Netflix, yeni anlaşmaları ile çok konuşuluyor.

Netflix ünlü isimler ile anlaşıyor!

Netflix ilk olarak Obama çifti ile anlaşma imzalamıştı. Daha sonra dünyaca tanınan Prens Harry ve Meghan Markle ile anlaşmıştı. Netflix yaptığı anlaşmalar ile büyük ses getirmişti ancak son olarak yaptığı anlaşma herkesin dudağını uçuklattı. Netflix, David ve Victoria Beckham ile anlaşma imzaladı. Bu haber kısa süre içinde tüm sosyal medya hesapları tarafından paylaşıldı. Ünlü çiftin sevenleri büyük bir merak içinde anlaşmanın konusunu ve neler yapılacağını merak ettiler.

David ve Victoria Beckham ne kadar kazanacak?

Yapılan haberlere göre 16 milyon Euro anlaşma bedeli oldu. David Beckham ve ailesinin ücreti izleyicinin adeta dudaklarını uçuklattı. Miktar olarak yüksek bir bedel ile anlaşma yapan Beckham ailesi herkesin merak konusu oldu. Yeni dizilerinin ne zaman ekranlara geleceği büyük merak konusu oldu. Gözler dizinin yapım ekibine ve oyuncularına çevrildi.

Yeni içeriğin konusu ne olacak?

Netflix, David Beckham ve Victoria Beckham ile anlaşma imzaladı. Çift ile anlaşma yapıldığını duyan herkes büyük bir heyecan içinde yeni haberleri bekledi. Belgesel türünde çekilecek olan dizide David Beckham ve ailesi yer alacak. Çocukları ile birlikte ekranlara gelecek olan Beckham, eski görüntülerinin kullanılmasına izin verdi. Yani daha önce çocukları ile eşi ile özel günleri, doğum günleri, tatil günlerinde çektikleri kısa videolar seçilerek diziye eklenecek. İzleyici büyük bir merak içinde dizinin başlamasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.