Netflix Temmuz ayının en çok izlenen filmlerinin listesini yayınladı! Tüm aboneler Netflix'e büyük ilgi göstermeye devam ediyor!

Netflix Temmuz ayının en çok izlenen filmlerinin listesini yayınladı! Tüm aboneler Netflix'e büyük ilgi göstermeye devam ediyor!

Netflix'in en çok izlenen ve beğenilen projeleri izleyicinin tam notunu almaya devam ediyor. Netflix, Temmuz ayının en çok izlenen filmlerini açıkladı!

Netflix, en çok izlenen projelerinin listesini yayınladı. Her ay en çok izlenen, en çok beğenilen ve en çok başarıya ulaşan projelerini izleyicilere sunmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde sinemaya gidemeyen ve sosyal hayatları sıfırlanan tüm izleyiciler Netflix’te geçen zamanlarının arttığını gösterdiler. Netflix firması izleyicinin izleme oranının fazla olduğu bu dönemlerde izlenme oranlarının hangi projelere ne kadar yayıldığını merak etti. Netflix ekranlarında yayınlanan birçok proje için ilk 10 listesi oluşturuldu. Birbirinden muhteşem filmleri ile dikkat çeken Netflix tüm hızı ile projelerini ekranlara getirmeye devam ediyor.

Netflix’in en çok izlenen iki projesi göz kamaştırmaya devam ediyor!

Netflix’in en çok izlenen filmleri arasına Enola Holmes ve The Old Guard projeleri yer aldı. The Old Guard, 10 Eylül 2020 tarihinde izleyicinin karşısına çıkmıştı. Enola Holmes ise 23 Eylül 2020 tarihinde izleyicilerinin karşısına geçmişti. Birbirinden renkli iki film, çok kısa süre içinde en çok izlenen film listesine girdi. Birçok proje bu listeye girmek için aylarca beklerken, yeni iki proje kısa sürede büyük beğeni alarak başarılara imza attı. Enola Holmes ve The Old Guard filmlerinin yanı sıra Project Power projesi de listede yer aldı. Project Power projesi ise 14 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanmıştı.

Netflix Temmuz ayının en çok izlenenleri açıklandı!

Netflix Temmuz ayı için en çok izlenen projelerin listesini açıkladı. Milyonlarca izlenme alarak çok beğenilen projeler herkesin dilinde dolanan filmlerdi. Yayınlandığı günden beri büyük ses yaratan filmler milyonlarca izlenme alarak rekor kırdı.

  • Extraction
  • Bird Box
  • Spenser Confidential
  • The Irishman
  • Triple Frontier
  • 6 Underground
  • The Old Guard
  • Enola Holmes
  • Project Power American Murder The Family Next Door
  • The Platform

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.