Netflix yeni filmi Holidate ilk yayın tarihini açıkladı. Holidate filminin fragmanları izleyici tarafından yoğun ilgi gördü!

Netflix yeni filmi Holidate ilk yayın tarihini açıkladı. Holidate filminin fragmanları izleyici tarafından yoğun ilgi gördü!

Netflix uygulamasının yeni içeriği olacak olan Holidate filmi, şimdiden en çok merak edilen filmler arasında yer alıyor. Holidate filminin konusu çok beğenildi. Tüm izleyiciler Holidate filminin fragmanını ve yayın tarihini merak etti. Netflix tüm sorulara karşı, yeni bölüm fragmanlarını ve yayın tarihini açıkladı.

Netflix platformuna yeni bir dizi geliyor. Romantik komedi tarzındaki Holidate filmi ilk tanıtımını ve yayın tarihini açıkladı. Komedi tarzında yeni bir içerik olan Holidate filminin fragmanı ilk kez yayınlandığı zaman, tüm izleyiciler filmi beğendi ve yayın tarihini açıklamaya başladı. Netflix, dizinin yayın tarihini izleyenlere açıkladı. Holidate dizisi Ekim ayı sonunda yayınlanacak. 2020 yapımı olan romantik komedi filmi herkesi kahkaha krizine sokacak. Hem komik hem de duygusal olan filmin tanıtımları yayınlanmaya devam ediyor.

Holidate filminin yayın tarihi açıklandı!

Holidate filmi, 28 Ekim tarihinde yayında olacak. Netflix izleyenleri Holidate filmini büyük bir heyecan içinde beklemeye başladı. Yapımcı ve çalışanlar film için çok heyecanlı olduklarını söylediler. Netflix orijinal içeriği olan filmde komedi dolu sahneler olacak. İzleyiciler yeni filmin tanıtım tarihi için çok heyecanlıydı. Netflix, sonunda tarihi açıkladı.

Holidate filminin oyuncuları kimlerdir?

Emma Roberts, Jake Manley, Luke Bracey, Jessica Capshaw, Frances Fisher, Andrew Bachelor, Kristin Chenoweth ve Manish Dayal’ın rol aldığı Holidate filmi yayın tarihi için geri sayım yapmaya başladı. Tanınmış isimlerin bulunduğu filmden yüksek bir başarı puanı bekleniyor. Daha önce dev projelerde yer almış ve herkes tarafından beğenilmiş olan birçok isim bu projede boy gösteriyor.

Holidate konusu nedir?

İki bekar, ayrı ayrı bir tatile çıkarlar. Çıktıkları tatil aynı yerdedir. İki genç çıktıkları tatilde bekarlıktan bıkar ve bir yıl boyunca birlikte olmayı kabul ederler. İkili tatillerini birlikte geçirirler ve sonraki günlerde de birlikte olurlar. Bekarlıktan bıkan ikili birlikte zaman geçirdikçe, birbirlerine karşı daha yakın olup hoşlanmaya başlarlar. Sadece bir anlaşma ile başlayan görüşmeleri alevlenip başa çıkılamaz bir hal alacak. Macera, komedi ve romantik türündeki film, herkesin beğenisini alacak.

Romantik komedi tadında film çok yakında yayınlanıyor!

Holidate çekimleri bitti ve film yayına hazır hale geldi. 1 saat 44 dakika olan Holidate, komedi tarzında muhteşem bir film olacak. American Horror Story projesinin ünlü ismi Emma Roberts ve Kırılma Noktası projesinin bilinen ismi Luke Bracey, bu filmde birlikte boy gösterecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.