Onur Akay, Meltem Miraloğlu ve 48 Yaşındaki Eşi Patrick Grady'e Dava Açtığını Duyurdu

Onur Akay, Meltem Miraloğlu ve 48 Yaşındaki Eşi Patrick Grady'e Dava Açtığını Duyurdu

Halk arasında felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay, oyuncu Meltem Miraloğlu'na ve kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady'e dava açıldığını duyurdu.

Oynadığı 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde çocuk yaşta yaşlı bir adama eş olarak ailesi tarafından zorla verildiği rolüyle tanınan ve bu rolü gerçek hayatında da neredeyse benzerini yaşayan oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady tarafından önce 'evlat' edinilmişti. Miraloğlu, evine yerleştiği ve baba dediği kendisinden 48 yaş büyük Patrick'le, kısa süre sonra ise evlenmişti.

Meltem Miraloğlu'nun evliliğini ortaya çıkaran ve Miraloğlu ile röportaj da yapan ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, oyuncu ile ilgili birçok skandal iddialarda da bulunmuştu. Akay, bugünkü yazısında ise Miraloğlu'na ve kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşine, eşinin öz oğlu tarafından dava açıldığını duyurdu.

"PARA AVCISI KADIN"

Aynı zamanda Meltem Miraloğlu'nun Onur Akay'a verdiği ve kocasına "Ben ona olta attım!" dediği o sesli röportaj videosu da mahkemeye sunuldu.

İşte Akay'ın o yazısı: 

"2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady isimli zengin bir ABD'li ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, sürekli Hollywood'a gitmek ve Amerika'da star olmak istediği için, geçtiğimiz Mayıs ayında eşi tarafından evden atılmış ve bir süre kendisinden haber alınamamıştı. Patrick, Meltem'in tekrar eve dönmesi için ona kırmızı renkte son model bir araba almıştı.

Sadece araba ile dönmeyen Meltem, 82 yaşındaki ABD'li kocasına vasiyet de yazdırmıştı. Patrick, öldükten sonra tüm mal varlığını Meltem Miraloğlu'na bırakmıştı. Ancak Patrick Grady'ye, öz oğlu tarafından yaşlılık ve aile düzenini bozacak yaşam tarzı içinde olduğu için dava açıldı. Öz oğlu, babasının hayatını ve parasını kontrol etmek için Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvurarak vasilik ve vasiyet iptal davası açtı. Ayrıca mahkemeye sunduğu dilekçede, Meltem Miraloğlu'nun sadece babasının parası ve Green Card için evlendiğini ekleyerek, babasının Meltem'e bıraktığı servet için yazdığı vasiyetin iptalini istedi.

Patrick Grady'nin öz oğlu, babasının eşi Meltem'e de Green Card iptal davası açarak, Meltem Miraloğlu'nun para avcısı bir kadın olduğunu ifade etti. Ayrıca Patrick'in öz oğlu, Meltem Miraloğlu'nun, "Ben ona olta attım" dediği ve bana verdiği özel röportajı da mahkemeye sundu. Miraloğlu, geçtiğimiz ay Green Card sahibi olmuştu."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.