Onur Akay'dan Gökçe Bahadır'la ilgili şoke eden iddia!

Onur Akay'dan Gökçe Bahadır'la ilgili şoke eden iddia!

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını, 47. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne gideceği gün öğrendiğini duyurdu.

Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildikten sonra ünlü oyuncudan bir açıklama gelmemiş ve hayranları tarafından Bahadır'ın sağlık durumu merak edilmişti. Ancak FOX TV 7 Aralık Salı günü yaptığı açıklamada, Gökçe Bahadır'ın başrollerinde oynadığı "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisinin, önümüzdeki hafta ekrana gelmeyeceğini Twitter adresinden duyurdu ve "Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!" mesajını yayınladı.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ise 5 Aralık 2021 Pazar akşamı 47. Altın Kelebek Ödül Töreni'ne katılmıştı. Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise dün akşam Figen Civan ve Gökay Kalaycıoğlu'nun UçanKuş TV'de sunduğu Magazin Masası isimli magazin programına konuk oldu. Gökçe Bahadır'ın, koronavirüs test sonucunun pozitif olduğunu 5 Aralık Pazar günü öğrendiğini iddia eden Onur Akay, "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisinin set çalışanlarında ve bazı oyuncularda da Covid vakası görüldüğünü ifade etti. Akay, "Sette ilk vaka Aralık ayının başında görülmüş ve 14 Aralık Salı günü yayınlanacak bölümün çekimleri eksik kalmış ve bütün dizi ekibi karantinada." açıklamasını yaptı.

GÖKÇE BAHADIR'IN SAĞLIK DURUMU AĞIRLAŞTI MI?

Gökçe Bahadır ve rol aldığı "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisinin ekibinin Delta varyantına yakalandığını da canlı yayında açıklayan ünlü sanatçı Onur Akay, "Önemli kaynaklardan bana gelen iddialara göre, Gökçe Bahadır'ın sağlık durumu ilk günlerde kötü değilmiş ancak bugün biraz daha ağırlaşmış ve hastalığı ağır geçiriyormuş. Gökçe Bahadır ayrıca 7 Aralık'ta bir test daha yaptırmış ancak, test sonucunun pozitif olduğunu ilk 5 Aralık Pazar günü öğle saatlerinde öğrenmiş ve Altın Kelebek Ödül Töreni'ne koronavirüs olduğunu bilerek katılmış. Covid vakası oynadığı dizinin setinde ise Aralık başında görülmüş ve zaten temaslı olduğu için bile törene gitmemesi gerekirdi diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.