Rekor izlenme sayılarına ulaşmış Aquaman filmi çok yakında Netflix'e geliyor!

Rekor izlenme sayılarına ulaşmış Aquaman filmi çok yakında Netflix'e geliyor!

2018 yılına damga vurmuş Aquaman filmi çok yakında Netflix platformunda yer alacak. Aquaman filmi, Ekim ayında Netflix platformunda yayınlanacak!

Aquaman 25 Ekim tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak. Aquaman 2018 tarihinde yayınlanan ve herkes tarafından yoğun ilgi gören bir film olmuştur. Aquaman 2 saat 23 dakikadan oluşan bir yapımdır. Daha önce birçok dizi izleme platformunda yayınlanan Aquaman bu kez farklı bir platform olan Netflix ile anlaştı. Netflix, yeni içeriğinin tarihini izleyicilerine duyurdu. Aquaman filmi çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Aquaman yeni bir kitleye hitap etmeye hazırlanıyor!

James Wan yönetmeliğinde yayınlanan Aquaman aksiyon ve macera kategorisinde rekor başarıya imza atmıştır. Heyecanlı ve macera dolu olan filmde birçok isim dikkat çekiyor. Senaryosunu 4 ismin bir arada yazdığı Aquaman filmi başarılı oyuncuları ile izleyiciye sunulmuştur. Aquaman filmi çok yakın bir tarihte Netflix ekranlarında yer alacak. Netflix izleyicileri yeni içerik için şimdiden büyük bir heyecan yaşamaya başladı.

Aquaman çok yakında Netflix’te olacak!

Atlantis kralı yüzeydeki dünyaya savaş açma planları yapmaktadır. Açılmak istenen savaşı engellemek zorunda olan Arthur Curry, içindeki kahraman güçlerinin farkına varır. Kralı durdurmak için elinden gelen her şeyi yapmak zorundadır ve kendi güçlerinin farkına varır. Arthur Curry, zorunda olduğu görev için çalışmalar yapmaya başlar ve kralın karşısına çıkmak zorundadır. Yüzeydeki dünyayı korumak ve kralı durdurmak için birçok plan yapması gerekmektedir.

Aquaman filminin oyuncu kadrosu göz kamaştırıyor!

Birçok platformun rekor kıran filmi şimdi Netflix’te olacak. Muhteşem oyunculukları ile ve konusu ile dikkat çeken Aquaman filmi, izleyicinin beğenisini sunulmaya hazırlanıyor. Aquaman filmi 25 Ekim tarihinde Netflix ekranlarında sunulacak. Aquaman filminin oyuncu kadrosu büyük merak yaşattı.

  • Randall Park
  • Ludi Lin
  • Dolph Lundgren
  • Temeuera Morrison
  • Jason Momoa
  • Amber Heard
  • Willem Dafoe
  • Patrick Wilson
  • Nicole Kidman
  • Yahya Abdul Mateen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.