Şarkıcı Berna Tan'a taciz ve darp!

Şarkıcı Berna Tan'a taciz ve darp!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşan şarkıcı Berna Tan, Anadolu Ajansı şoförü ve muhabiri tarafından önce sözle taciz edildiğini ve sonra ardından darp edildiğini açıkladı.

Olay, Esenyurt Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı üzerinde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Kına şarkısıyla ünlenen şarkıcı Berna Tan, bir börekçiye gitmek istedi ve börekçinin önünde duran iki kişiden birisi Tan'a laf attı. Yanındaki yüksek sesle "Kalçasını yaptırmış, dudağını yaptırmış, göğüslerini yaptırmış" dedi. Bu sözleri duyan ünlü şarkıcı tepki gösterip, "Yaptırırken yanında mıydın" deyince, lafları atan kişi börekçiye girip, "Ne diyorsun sen?" deyip şarkıcıya saldırdı. Tan ise karakola gidip şikâyetçi oldu.

Berna Tan yaşadıklarını ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a anlattı. Yaşanan olayın ardından karakola gidip şikâyetçi olan Tan, "Sabah saat 09:00'da kızımı okula bıraktım. 2 dakika sonra okula çok yakın bir bölgede gerçekleşti. Ya çocuğumun yanında olsaydı? Ben yolumda yürüyordum. Orada duran iki kişi bana önce sözlü tacizde bulundu. 'Her yerini yaptırmış, göğüslerini, dudaklarını yaptırmış diye laf attı. Bir süre sonra içeri gelip beni itti telefonum yere düştü ve kırıldı. Yüzüme darbe aldım, kaval kemiğimde doku zedelenmesi var ve darp raporu aldım. Bu taciz yapan kişinin Anadolu Ajansı şoförü ve muhabiri olduğunu polis karakolunda öğrendim. Benim Berna Tan olduğumu duyduklarında özür dilemeye geldiler. Ben bir kadın olsaydım bu özür dilenmeyecekti. Çünkü beni bırakıp kaçtılar. Şimdi nezaretteler. Bir özürle olmaz bu iş, sonuna kadar şikâyetçiyim." ifadelerini kullandı.

Tan, şöyle devam etti:

"Etrafımda olan hiçbir insan bana destek olmadı. Allah'tan orada 2 komşum vardı. Adam bana saldırırken gözleri yuvasından çıkmıştı. Tek başıma olsaydım ne olacaktı? Gözü dönmüştü. Hangisi bana yumruk attı kameralarda görülüyor. Kadın olarak insanlara seslenmek istiyorum, ne olur bana destek verin. Artık hiçbir kadın ölmesin, taciz edilmesin."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.