Şarkıcı İrem Derici Kime Aşık Olduğunu Açıkladı! 'Adamın Kaslarına Kaşar Rendele'

Şarkıcı İrem Derici Kime Aşık Olduğunu Açıkladı! 'Adamın Kaslarına Kaşar Rendele'

İrem Derici yine magazin gündemine bomba gibi düşen açıklama yaptı. Gençlik yıllarıyla ilgili konuşan Derici, meslektaşı Mustafa Sandal'a olan hayranlığını da gizleyemedi.

Şarkıcı İrem Derici, radyocu Yasemin Şefik'in konuğu oldu. Derici, samimi açıklamaları ve eğlenceli yorumlarıyla dinleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. İlk bara gittiğinde 14 yaşında olduğunu dile getiren İrem Derici, "Katana gibiydim. Kimse yaş sormuyordu. Ben 'Sex and the City' dizisindeki Charlotte gibiydim" sözleriyle herkesi güldürmeyi başardı.

"ÇOK ÇEKİCİ GELİRDİ"

Gençlik yıllarıyla ilgili konuşan şarkıcı, meslektaşı Mustafa Sandal'a olan hayranlığını da şu sözlerle dile getirdi: "Musti benim ilk gençlik aşkımdı. O vakitler Mustafa Sandal çok çekici gelirdi.

"ADAMIN KASLARINA KAŞAR RENDELE"

Geçen karşılaştık. Biraz yaşlanır insan dedim. Valla çok iyiyim değil mi deyip, tişörtünü kaldırıp kaslarını gösterdi. Adamın kaslarında kaşar rendele; o derece iyi. Kitesurf yapıyormuş..."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.