Seda Sayan Gönlünü Organizatör Ata Çağlayan'a Kaptırdı

Seda Sayan Gönlünü Organizatör Ata Çağlayan'a Kaptırdı

Usta sanatçı Seda Sayan kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile yeni bir aşka yelken açtı iddiası magazin gündemine bomba gibi oturdu.

Uçankuş TV'deki Hayatın İçinden programına katılan sunucu Gökay Kalaycıoğlu, usta sanatçı Seda Sayan'ın özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar da bulundu.

Uzun süredir aşk hayatında kimse olmayan ve kendisini son dönemde işine veren Seda Sayan, yeni bir aşka yelken açtı. Kalaycıoğlu, bu günlerde Star TV'de program yapan Sayan'ın organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşamaya başladığını iddia etti.

Daha önce de kendinden yaşça küçük kişilerle beraber olan 58 yaşındaki Seda Sayan'ın Çağlayan ile de arasında 15 yaş fark vardı. 43 yaşındaki Çağlayan önceden Banu Noyan ile evlenmiş fakat çiftin evliliği 7 ay sürmüştü.

organizator-ata-caglayan.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.