Semiha Yankı'dan skandal Erkan Özerman ifşaları!

Semiha Yankı'dan skandal Erkan Özerman ifşaları!

46 sene geçmesine rağmen kızgınlığı dinmeyen Semiha Yankı da Erkan Özerman ile ilgili yaşadıklarını ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşan anlattı.

Erkan Özerman olayı durdurak bilmiyor. Son olarak Best Model yarışmasında erkek adayların ortaya attığı iddialar üzerine magazin dünyasından birçok ünlü isim Erkan Özerman'la ilgili yaşadıklarını anlatmışlardı.

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşan şarkıcı Semiha Yankı da Erkan Özerman ile ilgili yaşadıklarını anlattı.

"Fransa'da beni evde unuttu, aç kaldım"

46 sene geçmesine rağmen kızgınlığı dinmeyen Semiha Yankı, "Erkan Özerman beni satmaya kalktı" açıklaması ve yaşanan son iddialar sorusuna, "Kesinlikle doğru... Azgın teke... Bu kadar ahlaksız bir adam olamaz. Normal bir kişilik değil. Kıvanç Tatlıtuğ adamın yanında neler yaşadı. Eurovision'a katıldığımda yanımda geldi, 17 yaşında başıma gelmeyen iş kalmadı. Bana, 'Bakire misin?' diye sordu. Fransa'da beni evde unuttu, aç kaldım. 15 gün neler yaşadım. Bu adama kinim hiç bitmez. Terk etsin ülkeyi!" ifadelerini kullandı.

"Sen hala bakire misin? Bu zamanda bakirelik mi kaldı?"

Yankı sözlerini şöyle sürdürdü, "Eurovision yarışması İsveç'te yapılıyor, Erkan Özerman beni Paris'e götürdü. Sonra Paris'te bir yere yemeğe götürüldük. Kel kafalı kısa boylu bir adam vardı masada. Adam Elmas Kralı Tosunyan'mış. Erkan Ağabey beni evde yalnız başıma bırakma korkuyorum dedim. Bana 'Sen hala bakire misin? Bu zamanda bakirelik mi kaldı?' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum