Serel Yereli Cesur Pozlarıyla İlgili İlk Kez Konuştu! 'Güneşi Görünce Kafamıza Göre Soyunuyoruz'

Serel Yereli Cesur Pozlarıyla İlgili İlk Kez Konuştu! 'Güneşi Görünce Kafamıza Göre Soyunuyoruz'

Serel Yereli sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bodrum Masalı dizisi ile şöhretin kapılarını aralayan oyuncu, birbirinden iddialı fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı.

Serel Yereli sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bodrum Masalı dizisi ile şöhretin kapılarını aralayan oyuncu, birbirinden iddialı fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı.

Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Alara karakteri ile akıllara kazınan Serel Yereli, sosyal medyayı en iyi kullanan ünlüler arasına girdi. İngiltere’de yaşayan güzel oyuncu, paylaşımları ile dikkat çekmeyi başarıyor. Alperen Duymaz ile paylaştığı başrol deneyiminin ekmeğini yemeye devam eden Serel Yereli, güzel fiziğini gözler önüne sermekten çekinmiyor. Ailesini ziyaret etmek için Türkiye’ye gelen oyuncu, İstanbul’un farklı noktalarında çektirdiği fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. İnstagram'da 441 bin takipçisi bulunan Serel Yereli’nin tatil fotoğrafları binlerce beğeni aldı.

-002.jpg

Bodrum Masalı dizisinde seslendirdiği Sezenler Oldu şarkısı ile gündeme girmeyi başaran Serel Yerel, oyunculuk kariyerine son verdiğini açıklamıştı. İngiltere’de müzik eğitimi alan ve kariyerine şarkıcı olarak devam etmek istediğini belirten Serel Yereli, iddialı açıklamaları ile gündeme gelmeyi başarıyor. Takipçilerinin eleştirilerine karşı ise sert tepkiler vermeyi ihmal etmiyor. Bazı takipçileri tarafından teşhirci olmak ile suçlanan güzel oyuncu, genç bir kadın olarak istediğini giyme özgürlüğüne sahip olduğunun altını çiziyor. ‘’İstemsizce ciddiye alınma itemi’’ olarak değerlendirdiği eleştirilere yeni fotoğrafları ile cevap veriyor.

00-001.jpg

'Güneşi Görünce Kafamıza Göre Soyunuyoruz'

Sarı saçları ve mavi gözleriyle Rus modellerini andıran oyuncu, fiziğiyle gündeme gelmekten rahatsızlık duymadığını açıkladı. İngiltere’de insanların Güneş’i gördükleri an soyunmaya başladığını belirten Serel Yereli, ‘’Gelen eleştirileri ciddiye almıyorum ve hiç takılmıyorum. Özgürlüğün verdiği sınırları zorlama hissini seviyorum. Güneş açınca parklarda insanlar soyunarak anın tadını çıkarıyor. Aynı durum Türkiye’de neden olmasın. Paylaşmaktan çekinmiyorum. İzmir’deki arkadaşlarıma da rol model olduğumu düşünüyorum. İnsanlar istediği gibi giyinme ya da soyunma özgürlüğüne sahip olmalı’’ diye konuştu.

0000-003.jpg

Sık sık sansasyon yaratacak açıklamalara imza atan genç oyuncu, iddialı fotoğrafları sayesinde gündemde yer ediniyor. Göğüslerine silikon taktırdığını itiraf eden Serel Yereli, bikinili fotoğraflarının altına yazdığı açıklamalarla da alay konusu haline gelmeyi başardı. Bikini fotoğrafları ile kariyer inşasına devam eden genç yıldız, albüm çalışmalarına devam ediyor. Para kazanmak için oyunculuk yaptığını belirten Serel Yereli, hiçbir zaman oyuncu olma hayali olmadığını açıklamıştı.

000-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.