Seren Serengil çileden çıktı! Şeyma Subaşı'nı hedef aldı...

Seren Serengil çileden çıktı! Şeyma Subaşı'nı hedef aldı...

Geçtiğimiz gün yaz mevsiminden kalma pozlarını Instagram hesabından paylaşan Seren Seren Serengil’e gelen "Herkes Şeyma taklidi yapıyor" yorumuyla çileden çıktı ve Şeyma Subaşı'nı hedef aldı.

Hadise ve Gülşen gibi Şeyma Subaşı'yla bir türlü yıldızı barışmayan Seren Serengil tekne pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu pozların üzerine bir kullanıcı, "Herkes Şeyma taklidi yapıyor" diyince, Seren Serengil çileden çıktı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı'na ağır sözler söyleyen Serengil, "Doğru söylüyorsun bizim annemiz babamız da bize sunduğu hayatı, bize verdiği görgüyü, vizyonu kutu açma yarışmasından hayatımıza kattığımız Şeyma'dan öğrendi" ifadelerini kullanarak fena patladı.

90120231227142610732.jpg

Öfkesini bastıramayan Seren Serengil devamında şunları yazdı:

"İşte sizin de gördüğünüz görebildiğiniz de bu olduğundan bunu görüyorsunuz. O kızcağızın 20 yaşından sonra evli bir adamın ve adamların imkanlarını kullanarak tekneye binebildiğini, bizim doğduğumuzda bu imkanlara sahip olarak doğduğumuzu bilen biliyor. Sizin gibi bilmeyenler ve görmeyenler ancak Şeyma gibilerin hayatını takip ediyor ve biliyor biraz geliştirin kendinizi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.