Sherlock Holmes filminin setinden üzücü haber geldi! Sherlock Holmes filminin 3. filmi için şaşırtıcı karar geldi!

Sherlock Holmes filminin setinden üzücü haber geldi! Sherlock Holmes filminin 3. filmi için şaşırtıcı karar geldi!

Sherlock Holmes filminin yeni serisinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyordu. Sherlock Holmes film setinin durması tüm izleyicileri şaşırttı!

Netflix’in en çok izlenen film serisi olan Sherlock Holmes’dan üzücü bir haber geldi. Tüm Sherlock Holmes sevenleri üçüncü film için gün sayarken, üzücü bir haber ile şaşkına döndüler. Sherlock Holmes yönetmeninden kötü haber geldi. Sherlock Holmes filminin ikinci serisi 2011 yılında vizyona girmişti ve büyük ses getirmişti. İlk iki serisinin büyük beğeni aldığı Sherlock Holmes projesi seti çalışmaya devam ediyordu.

Sherlock Holmes üçüncü serisi ertelendi!

Sherlock Holmes filminin üçüncü filmi için çalışmalar devam ediyordu. İlk iki filmi büyük bir ses getirmişti ve herkes tarafından izlenme rekorları kırmıştı. Serinin üçüncü filmi için bekleyiş başlamıştı. Sherlock Holmes üçüncü film için 25 Aralık 2020 tarihi verilmişti ancak bu tarih 22 Aralık 2021 tarihine ertelendi.

Üzücü haber Sherlock Holmes sevenlerini mutsuz etti!

Sevilen ve rekor beğeni alan Sherlock Holmes filminin üçüncü filminin çalışmaları durdu. Tüm film bekleyenleri bir süre daha bekleyecek. Film seti durduruldu ve çalışmaların devam etmediği öğrenildi. Sherlock Holmes yönetmeni filmin üçüncü serisi için açıklama yaptı. Dexter Fletcher, üçüncü filmin şimdilik rafa kaldırıldığını açıkladı. Sherlock Holmes üçüncü serinin tarihi 22 Aralık 2021 olarak belirtildiği gibi kaldı ancak set içindeki çalışmaların devam etmediği öne sürüldü.

Sherlock Holmes üçüncü filmi ne zaman çekimlerine başlayacak?

Sherlock Holmes ilk iki filmini vizyona getirmişti ve büyük beğeni kazanmıştı. Birçok izleyicinin beğenisini kazanan Sherlock Holmes serisi, üçüncü filminin set çalışmalarını durdurdu. Tüm izleyiciler film çalışmalarının ne zaman tekrar başlayacağını merak etti. Sherlock Holmes yönetmeni Dexter, pandemi süreci nedeniyle setin durduğunu, en kısa sürede çalışmaların devam edeceğini söyledi. Oyuncuların ve tüm ekibin biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen yönetmen, vizyon tarihinin aynı kaldığını da söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.