Sivrihisar İlçesine Gönül Dağı Dizisi Sayesinde Yerli Turist Akını

Sivrihisar İlçesine Gönül Dağı Dizisi Sayesinde Yerli Turist Akını

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi çekimleri sayesinde ismi daha çok duyulmaya başlanan Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi çok sayıda yerli turisti misafir...

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi çekimleri sayesinde ismi daha çok duyulmaya başlanan Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi çok sayıda yerli turisti misafir ediyor.

Dizi, özelikle hafta sonu turların, ziyaretlerin düzenlendiği "Gedelli" olarak anlatılan Sivrihisar ilçesine tanıtımına, ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Yoğun bir şekilde çekimlerine devam eden dizideki karakterlerin evlerin ve araçlarında fotoğraf çektiren insanlar, bu güzel anlarını sosyal medya aracılığı ile paylaşıp ilçenin tanıtımına destek oluyorlar.

Özelikle dizideki Sefer karakterinin Bağdagül ismini verdiği minibüsü ve evi, dizideki çay ocağı, Taner'in evi gibi bir çok farklı alan ziyaretçi akınına uğruyor.

Sivrihisar İlçesine Gönül Dağı Dizisi Sayesinde Yerli Turist Akını

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.