Skandal..! Fenomen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil Tarafından Taciz Edildiğini İddia Etti

Skandal..! Fenomen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil Tarafından Taciz Edildiğini İddia Etti

Fenomen Ece Ronay, şovmen Mehmet Ali Erbil tarafından taciz edildiği mesajları TikTok platformu üzerinden açıklayarak ifşa etti. Erbil'in yazdığı iddia edilen mesajlar tepkiye neden olurken, Ece Ronay başına gelebilecek herhangi bir şeyden de Mehmet Ali Erbil'in sorumlu olduğunu söyledi.

Fenomen ve Şarkıcı Ece Ronay, Şovmen Mehmet Ali Erbil'e ateş püskürdü. Genç fenomen, 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in kendine attığı taciz mesajlarını Sosyal medya hesabından paylaştı. Ece Ronay, açıklamasıyla beraber Erbil'in kendine attığı mesajları da ifşa etti. Erbil'in mesajlarında "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok'ta açıp göstermek daha mı saygın" gibi cümleler vardı.

GENÇ FENOMEN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Taciz mesajlarını ifşa eden fenomen EceRonay, "Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın" diyen Ronay paylaşımında "Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim.

"KLİBİMDE OYNAMASINI TEKLİF ETTİM"

Mehmet Ali Erbil'in klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar gün geçtikçe level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım" diye konuştu. 

"YAZIKLAR OLSUN"

Mehmet Ali Erbil'in kendine attığı mesajları sosyal medya hesabında paylaşan Ece Ronay, "Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi senelerdir bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun" dedi.

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

Daha sonra tweetter hesabı üzerinden açıklamalar yapan Ronay, başına gelecek herhangi bir şeyden Mehmet Ali Erbil'i sorumlu tuttu. 

ERBİL'DEN İLK AÇIKLAMA

Mesajları ifşa olduğu ileri sürülen Mehmet Ali Erbil, TV8'de yayımlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Hakkındaki iddiaları kesin bir dille reddeden Erbil, şunları söyledi: "Kız bana video çekerek köpek diyor. Olay bundan ibaret. Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendine böyle mesajlar atmadım o benim asistanımla irtibat halinde ben değilim."

"TELEFONUM ASİSTANIMIN ELİNDEYDİ"

Ünlü şovmen açıklamasında "Beş kuruş para almadan Ece Ronay'ın klibinde oynadım. Ben ona kardeşim diyordum. Dün akşam beni evine davet etti. Ben çocuk muyum ya kamuoyu beni biliyor. Benim sözüme mi inanacaklar yoksa bu kıza mı. Bu TikTok'ta göğüslerini açarak para topluyormuş. Senin yanında uyumak istiyorum diye mesaj atmadım. Benim telefonum asistanımın elinde.

O da beni tekrar tekrar kez uyardı 'Bu kızın beklentisi farklı' diye. Artık mahkemede hesaplaşacağız. Kızım yaşındaki bir kadın bana 'köpek' diyor. Asıl tehdidi o yaptı. Kendi Instagram'dan bana yazdı sonra klibini söyledi. Ben bu zamana kadar kimsenin klibinde oynamadım. Gençlere destek olmak için oynamıştım."

.jpg00.jpg000.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.