Star TV ekranlarına ev kazandıran dekorasyon yarışması geliyor! Yeni Bir Ev yarışması çok yakında başlıyor!

Star TV ekranlarına ev kazandıran dekorasyon yarışması geliyor! Yeni Bir Ev yarışması çok yakında başlıyor!

Ev kazanmak isteyen tüm izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği Yeni Bir Ev programı, Pazartesi gününden itibaren Evrim Akın sunumu ile ekranlara gelecek!

Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi olan içerik programlar hız kesmeden devam ederken yeni içerikler de çıkmaya devam ediyor. Gündüz kuşağında olan birçok program izleyenleri ekranlara kilitliyor. Hayalleri olanlar, kendini göstermek isteyenler, eğlenmek isteyenler ve en önemlisi kazanmak isteyenler ile dolu televizyon programlarına bir yenisi daha ekleniyor.

Star TV ekranlarına yeni bir program geliyor!

Star TV ekranlarının yeni projesi Yeni Bir Ev Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Kazananın ev alacağı muhteşem yarışmaya şimdiden başvuru yağmuru yağıyor. Star TV ekranları yeni programının müjdesini verdi ve ev sahibi olmak isteyen herkesi bu yarışmaya davet etti.

Ev ödüllü muhteşem yarışma Pazartesi günü başlıyor!

Sonunda ev ödülü verilecek olan yarışma bir dekorasyon yarışması olacak. 5 ayrı yarışmacı hayal gücü ile salonunu dekore edecek. Dekorasyon sonunda en iyi dekorasyonu yapan ve şansı yaver giden yarışmacı evi kapacak. Her gün bir yarışmacı yarışacak. Kısıtlı bir para yarışmacıya verilecek ve yarışmacı aynı gün içinde hem boyama hem dekorasyon işlerini yapacak. En iyi çaba gösteren ve en estetik görüntüyü ortaya çıkaran yarışmacı evin sahibi olacak. Gün sonunda dekore ettiği ev sahibinden ve diğer yarışmacılardan not alacak. Hayallerin sınırlarının zorlandığı yarışmayı güzel sunucu Evrim Akın sunacak. Eğlenceli sunumları ile tanınan Evrim Akın, bu yarışmaya da damgasını vuracak.

Evrim Akın eğlenceli sunumu ile ekranlara gelecek!

Evrim Akın’ın sunumuyla başlayacak olan Yeni Bir Ev yarışması haftanın beş günü yayınlanacak. Yeni Bir Ev hafta için her gün saat 16:30’de Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmayı bekleyecek. Sürpriz eğlenceler ve büyük çabalar ile yapılacak olan yarışmanın finalinde 10 bin TL ödül ya da ev ödülü var. Kazanılan puanlar ile ödüller belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.