Star TV ekranlarının beklenen programı İbo Show yayına geleceği tarihi açıkladı! İbrahim Tatlıses ne zaman ekranlara geri dönüyor?

Star TV ekranlarının beklenen programı İbo Show yayına geleceği tarihi açıkladı! İbrahim Tatlıses ne zaman ekranlara geri dönüyor?

Star TV ekranlarının yeni programı çok yakında ekranlara gelecek. İbrahim Tatlıses sunumu ile İbo Show yayın tarihi hakkında açıklama yaptı!

Star TV ekranlarının muhteşem yeni programı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Star TV ekranları kısa bir süre önce yeni programını duyurmuştu. Star TV izleyicileri bu haber karşısında büyük bir mutluluk yaşadılar. Daha önce büyük bir kaza yaşayarak ölümden dönen İbrahim Tatlıses, uzun zamandır ekranlardan uzak kalmıştı. Başına aldığı kurşun yarası ile günlerce aylarca hastanede yatan Tatlıses, herkesi büyük üzüntü içine sürüklemişti. İbrahim Tatlıses, yeni programı ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İbo Show programı çok yakında Star TV ekranlarına gelecek!

İbo Show programı yeni sezonda ekranlarda olacak. Milyonlarca insanın özlediği ses ve yüz olan İbrahim Tatlıses, yıllar sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yıllar sonra tekrar ekranlara gelen İbrahim Tatlıses, yeni programı ile sunuculuk hayatına geri dönüyor. Konuklar, müzikler, türküler, eğlenceler ve sohbetler gerçekleşecek. Birbirinden ünlü konuklar ile ekranlara gelecek olan İbo Show izleyicinin beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.

İbo Show programının yayın tarihini açıkladı!

Star TV ekranlarının sevilen ismi İbrahim Tatlıses sunumu ile yayınlanacak İbo Show yayın tarihi hakkında bir açıklama yapmamıştı. Sonunda beklenen açıklama geldi. İbo Show programı 31 Ekim 2020 Cumartesi günü yayınlanmaya başlayacak. İbo Show programı akşam 20:00’de izleyicisi ile buluşacak.

İbo Show programının ilk bölümünün konukları kimler olacak?

İbo Show programında ilk bölüm konukları Sibel Can, Kutsi, Deniz Seki, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş gibi ünlü isimler olacak. Birbirinden ünlü ve yetenekli isimleri konuk alan İbrahim Tatlıses, 9 yıllık suskunluğunu programında bozacak. Star TV ekranlarının yeni programı olacak İbo Show uzun yıllar sonunda tekrar izleyiciye ‘merhaba’ diyecek. Star TV ekranlarının yeni programı İbo Show, 31 Ekim tarihinde izleyicileri ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.