Star TV, Menajerimi Ara dizisinin oyuncusu Canan Ergüder'den kötü haber geldi! Takipçileri bu olaya kahroldu..

Star TV, Menajerimi Ara dizisinin oyuncusu Canan Ergüder'den kötü haber geldi! Takipçileri bu olaya kahroldu..

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusundan üzücü haber geldi. Yayınlandığı günden itibaren severek izlenen dizi Menajerimi Ara’nın ünlü oyuncusu Canan Ergüder diziye veda mı ediyor? Meme kanseri teşhisi koyulan ünlü oyuncu Canan Ergüder’den ikinci kötü haber de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geldi.

Menajerimi Ara adlı dizisiyle sevenleriyle buluşan ünlü oyuncu Canan Ergüder’e, geçtiğimiz günlerde meme kanseri teşhisi koyuldu. Hastalığı ile ilgili sık sık geçmiş olsun mesajları gelen ünlü oyuncu Kemoterapi tedavisine başladığını sosyal medyadan tüm sevenlerine duyurmuştu.

Meme kanseri teşhisi sonrası diziye devam edip etmeyeceği ise takipçileri tarafından merak ediliyordu. Menajerimi Ara dizisindeki son çekiminden kareler paylaşan ünlü oyuncu Canan Ergüder’in diziye veda ettiği öğrenildi. Kemoterapi tedavisine devam eden ünlü oyuncu Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman ve Ahsen Eroğlu ile dizi setinde çektirdiği fotoğrafları kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Set ekibi ve rol arkadaşları ile çektirdiği karelere “Bazen beklenmedik yol beklenmedik bir viraj olabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece Menajerimi Ara'da oynadığım son bölüm olacak. Feris Dikmen'e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti" şeklinde not düşen ünlü oyuncu herkese teşekkür etti.

Ünlü oyuncu paylaşımında, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara dizisindeki tüm set ekibine, rol arkadaşlarına ve dizinin yönetmenleri olan Ali Bilgin, Deniz Çelebi Dikilitaş ve Elif Turgay’a ve dizide partneri olan Serhat Teoman’a sonsuz teşekkür ettiğini dile getirdi. Canan Ergüder’e bu paylaşımının ardından hayranları tarafından yüzlerce geçmiş olsun mesajları geldi.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum