Sunucu Müge Anlı'nın Sır Gibi Sakladığı Kızı Lidya Ortaya Çıktı

Sunucu Müge Anlı'nın Sır Gibi Sakladığı Kızı Lidya Ortaya Çıktı

ATV ekranlarında Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'nın özel hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Müge Anlı'nın kameralardan sır gibi sakladığı 19 yaşındaki kızı Lidya ortaya çıktı.

ATV ekranlarında Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’nın gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden olan kızı Lidya Müge Akdağ ise bu günlerde 19 yaşına girdi. Hayranları tarafından bir hayli merak edilen Lidya'yı görenler  “güzelliğini annesinden almış” demeden edemiyor.

KENDİ ADINI VERDİ

Müge Anlı’nın gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden olan kızı Lidya Müge Akdağ bu günlerde 19 yaşına girdi. Güzelliğini annesinden alan Lidya Müge Akdağ, kameralardan hep uzak büyütüldü. Müge Anlı eşi Burhan Akdağ’dan kızı 6 yaşındayken boşandı. Mahkeme sonrası Lidya Müge Akdağ'ın annesi Müge Anlı'da kalmasına karar verildi.

"RABBİME ŞÜKREDİYORUM"

Ekranlardan uzak büyüyen Lidya Müge Akdağ, bu günlerde 19 yaşına girdi. Müge Anlı’nın boyuna gelen kızının son hali bir çok kişi tarafından merak ediliyordu. Müge Anlı, 'ben böyle bir çocuk yetiştirdiğim için rabbime şükrediyorum' açıklamasını yapmıştı.

İŞTE MÜGE ANLI'NIN KIZI LİDYA

1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.