Taciz İddialarının Ardı Arkası Kesilmiyor! Aygün Aydın'dan, Mehmet Ali Erbil Hakkında Şok Suçlama

Taciz İddialarının Ardı Arkası Kesilmiyor! Aygün Aydın'dan, Mehmet Ali Erbil Hakkında Şok Suçlama

Hakan Sabancı'yla ilişkisiyle tanınan Aygün Aydın, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i hedef aldı. Aydın, Erbil'in bir arkadaşını taciz ettiğini iddia ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde rol alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia etmiş ve suç duyurusunda bulunmuştu.

Ece Ronay, şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini öne sürdüğü ses kayıtlarını ve mesajları da sosyal medya üzerinden ifşa etmişti.

Bu iddialar gündemdeyken Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Aygün Aydın'dan Erbil ile alakalı yeni bir iddia ortaya atıldı.

Aygün Aydın paylaşımında "Lise senelerinde arkadaşlarımla kahve içerken arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu. Şok olmuştuk kız 3 gün kendisini toparlayamamıştı. Şimdi evli mutlu çok şükür" iddiasında bulundu.

.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.