Talihsiz bir şekilde burnu kırılan Survivor Merve Aydın için karar açıklandı!

Talihsiz bir şekilde burnu kırılan Survivor Merve Aydın için karar açıklandı!

Survivor Merve Aydın yarışmadan diskalifiye edilecek mi? Burnu kırılan yarışmacının tedavi süreci nasıl gidiyor? Merve Aydın'a ne oldu? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde...

Survivor 2021 programı son hızla devam ediyor. Son yaşanan gelişmeler ise yürekleri burkuyor. Sosyal medyada gündem olan ve uzun bir süre konuşulan hadise hayranları üzecek cinsten. Survivor yarışmasında yer alan Merve Aydın, talihsiz bir olay ile karşı karşıya kaldı. Yarışma esnasında şansız bir şekilde ayağı takılarak düşen Merve burnunu kötü bir şekilde engele çarptı. Kanlar içinde kalan yarışmacı bu ilk defa olmuyor devam edebilirim ded. Ancak doktor Merve ile aynı fikirde değildi. 

Merve Aydın’ın akıbeti ne olacak? 

607d0d724e3fe008c4f4ebbf-7di2.jpg

Yarışma esnasında talihsiz bir şekilde yere düşüp burnu kanayan Merve’nin akıbeti belli oluyor. Acun Ilıcıalı tarafından yarışma esnasında yaşanan olay için daha sonra karar vereceğiz demişti. Şimdi ise vakit geldi ve ekip kararını verecek. Son söz doktor Metin Kuş’un olacak. 

Acun Ilıcalı, Merve’nin düştükten sonraki durumu için kırıklar var açıklamasını yapmıştı. Daha sonra tedavisine başlanan yarışmacının bu süreci hızlı bir şekilde atlatacağı belirtildi. Doktor Metin Kuş kontrollere devam ediyoruz, Merve’nin durumu çok iyi ve morali de yüksek durumda. Bu yüzden en kısa sürede bu süreci başarıyla atlatacaktır, ifadesini kullandı. Tüm bunlara rağmen geçtiğimiz günlerde diskalifiye edileceği dedikoduları ortaya çıktı. 

acun-konsey143527950658a76e209983a-u9mo.jpg

Merve’nin operasyonları ve tedavisi için gayet başarılı bir şekilde geçtiğini açıklayan ekip, yakında Merve için son karar verilecek. Merve diskalifiye edilecek mi yoksa yarışmaya kaldığı yerden devam mı edecek. Bunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. 

İlginizi çekebilir 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.