Tuğba Ekinci, Cesur Sahne Kostümü İle Hayranlarının Yüreğini Hoplattı

Tuğba Ekinci, Cesur Sahne Kostümü İle Hayranlarının Yüreğini Hoplattı

Tuba Ekinci, iddialı ve cesur sahne kostümü ile yine gündemde olmayı başardı. File çoraplı sahne kostümü ile verdiği pozu, sosyal medya hesabından hayranlarına paylaştı. File çoraplı paylaşıma kısa sürede çok beğeni ve yorum geldi.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yüzü olduğu cilt ürünleri markasının tanıtım gecesinde sahne aldı. Ekinci, giydiği kıyafet ile geceye adeta damga vurdu. Sahne kostümü ve dansı ile tüm gözleri üzerine toplamayı başardı.

PAYLAŞIMA ÇOK SAYIDA BEĞENİ VE YORUM GELDİ

Tuğba Ekinci, file çoraplı sahne kostümü ile vermiş olduğu pozu, sosyal medya hesabından hayranlarının beğenisine sundu. Paylaşıma kısa sürede hayranları tarafından çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Diğer taraftan Ekinci, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu iddiaları paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

TUĞBA EKİNCİ'NİN FİLE ÇORAPLI O PAYLAŞIMI

adsiz.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.