Türkiye Bu Olayı Konuşuyor!  Esra Erol’da Bugün Fatma Olayı Nedir? Fatma Evine Dönecek Mi?

Türkiye Bu Olayı Konuşuyor! Esra Erol’da Bugün Fatma Olayı Nedir? Fatma Evine Dönecek Mi?

Esra Erol'da Yaşanan Olaylar herkesi etkilemeyi başardı. Zihinsel Engelli Fatma, evden kaçıp Ahmet ile evlenince annesi ayaklandı. Fatma'nın aylığı için beraber olduğu düşünülen Ahmet Kaymaz şimdi ne yapacak?

Geçtiğimiz günlerde Akyazı’dan Esra Erol’da programına katılan Melahat Oruç 19 yaşındaki zihinsel engelli kızının peşine düştü. Zihinsel engelli kızının zorla kaçırıldığını ve 2 çocuk babası bir adamla zorla evlendirildiğini söylemişti. Türkiye Bu Olayı Konuşuyor!  Esra Erol’da Bugün Fatma Olayı Nedir? Fatma Evine Dönecek Mi?

Akyazı ilçesinde zihinsel engelli kızıyla yaşayan Melahat Oruç kızını aramak için canlı yayına katılmıştı. Dini nikahlı evli olan 2 çocuk babası Ahmet Kaymaz ile nikahlanan Fatma Kaymaz ne yapacak? Esra Erol’da Bugün yaşananlar herkesi etkilemeyi başardı.

Esra Erol’da Bugün Fatma Olayı Herkesi Etkilemeyi Başardı!

Fatma Kaymaz kısa süre önce evden kaçarak Ahmet Kaymaz ile resmi nikahla evlenmişti. Fatma’nın maaşı olduğu için Ahmet’in onu yanında tuttuğu düşünülse de Fatma tüm iddiaları reddetti. Ahmet Kaymaz, Fatma’dan önce Gülşah diye bir kadınla dini nikahlı olarak evliydi. Bugün yayınlanan programda Gülşah canlı yayına katılarak açıklama yaptı. Türkiye’nin konuştuğu bu olayda Ahmet’in dini nikahlı eşi Gülşah açıklama yaptı. Gülşah’tan 1.5 yaşında ve 3 yaşında çocuğu olan Ahmet Kaymaz şimdi ne yapacak?

maxresdefault.jpg

Gülşah canlı yayına katılır katılmaz ağlamaya başlayınca Esra Erol hemen olaya müdahil oldu. Gülşah’ın canlı yayına nereden katıldığı sorulduğunda Ahmet’in evinden geldim. Fatma ile Ahmet evlendiğinden beri ben onlarla beraber yaşıyorum, olay ortaya çıkınca Ahmet bana ortaya çıkma dedi. Ahmet ile 7-8 yıldır beraber olduğunu anlatan Gülşah biz onunla acilde tanıştık, beraber olmaya başladık. Ben Ahmet ile çok mutluydum dedi. Fakat Ahmet Fatma ile evlendi. Onunla evlenirken ben hapse gireceğim sen git annenlerde kal dedi ben annemlere gidince birkaç gün sonra evlendiğini duydum dedi. Düğün yapıldıktan sonra Ahmet, ben, Fatma, kayınvalidem ve çocuklar hepimiz aynı evde yaşadık dedi.

Kayınvalidem Şiddet Uyguluyordu!

Gülşah tarafından yapılan açıklamada: kayınvalidem ve Ahmet bana hep git diyorlardı. Bana sen evden gideceksin, çocuklar burada kalacak diyorlardı. Ben evden giderken çocuklarımı alıyordum ama Ahmet geri gelip o çocuklar benim deyip çocuğu geri alıyordu. Bana sürekli evi terk eden biri olarak anlatıyorlar ama beni dövdükleri halde ben evden gitmiyordum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.