Ünlü Yıldız Kourtney Kardashian'dan Şok Paylaşım! Yatak Odasından Kelepçeli Fotoğraf...

Ünlü Yıldız Kourtney Kardashian'dan Şok Paylaşım! Yatak Odasından Kelepçeli Fotoğraf...

Kourtney Kardashian evliliğe bir adım daha atan çılgın çiftten Kourtney Kardashian, sosyal medya hesabından paylaştığı kelepçeli fotoğrafla gündeme bomba gibi düştü.

Reality şovuyla dünya genelinde üne kavuşan Kardashian ailesinden Kourtney Kardashian, geride bıraktığımız günlerde müzisyen sevgilisi Travis Berker evliliğe bir adım daha yaklaşarak nişanlandıklarını duyurdu.

Çılgın çift, ilişkilerinin en özel anlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Kourtney Kardashian, nişanlısı Travis Barker ile olan ateşli cinsel ilişkisiyle ilgili kinayeli paylaşımlar yaptı. 42 yaşındaki realite yıldızı, bir yatağa yayılmış bir çift kelepçe resmi paylaştı.

Kourtney Kardashian, sonrasında ise işi biraz daha ileri seviyeye götürerek daha yuvarlak kalçanın ipuçlarını anlatan bir paylaşım da bulundu. Yuvarlak bir kalça için yapılması gerekli olan pilates hareketlerini paylaşan Kourtney Kardashian’ın konu hakkında bir de kitap yazdığı iddia edildi.

Kourtney Kardashian’ın, 45 yaşındaki Blink-182 davulcusu ile bebek sahibi olmak istediği kulaktan kulağa dolaşan dedikodular arasında yer almakta.

0000.jpg000.jpg00-001.jpg-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.