Usta Oyuncu Zafer Alagöz, Popçu Serdar Ortaç'ı Yerden Yere Vurdu

Usta Oyuncu Zafer Alagöz, Popçu Serdar Ortaç'ı Yerden Yere Vurdu

Usta Sanatçı Serdar Ortaç, Adana Demir Spor'un 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 bittiği maç sonunda Beşiktaş taraftarını kızdıracak hareketlerde bulundu.

Usta Sanatçı Serdar Ortaç, Adana Demir Spor'un 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 bittiği maç sonunda Beşiktaş taraftarını kızdıracak hareketlerde bulunmuştu. Adana’da bir sahnede aldığı mekanda Adanalılar’ı kutlayan Serdar Ortaç, kutlama esnasında argo ifadeler kullanmıştı. “Bu şarkıyı Adana için söylüyoruz” deyip, mekandakileri dansa davet etmişti.

ZAFER ALAGÖZ'DEN OLAY GÖNDERME

Oyuncu Zafer Alagöz açıklamasında "Serdar Ortaç kim be? Beşiktaş taraftarı böyle ufak işlerle uğraşmasın. İşimize bakalım. Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizler için kazançtır." ifadeleriyle Ortaç'ı adeta yerden yere vurdu.

.jpg

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Yaşanan bu olayların peşinden Beşiktaşlı taraftarlar Serdar Ortaç’a sosyal ağlardan büyük tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü de o anların videosunun sosyal ağlarda dolaşmasının ardından harekete geçti.

Kulübün fotoğrafı hesaplarından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ”Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları sebebiyle şarkıcı S.O. Hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.”

Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç’ın Adana Demirspor maçıyla ilgili konserinde yapmış olduğu hareket ve kullanmış olduğu ifadelerle alakalı olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.