Yeşilçam'ın Efsane Oyuncusu Fatma Girik'in Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklama

Yeşilçam'ın Efsane Oyuncusu Fatma Girik'in Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklama

Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, İstanbul'daki bir hastanede fizik tedavi görüyor. 78 yaşındaki sinema sanatçının sağlık durumuyla alakalı olarak kardeşi Günay Girik'ten açıklama geldi.

TV100'de yer alan habere göre; Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, İstanbul'daki bir hastanede fizik tedavi görüyor. 78 yaşındaki sinema sanatçının sağlık durumuyla alakalı olarak kardeşi Günay Girik'ten açıklama geldi.

Bodrum'un Torba Mahallesi'ndeki evinde uzun zamandır yaşamını sürdüren, yaklaşık bir ay önce sağlık problemleri sebebiyle fizik tedavi için İstanbul'daki bir hastaneye götürülen Fatma Girik'in sağlık durumunda düzelme olduğu öğrenildi.

Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada, tedavisi hastanede devam etmekte olan ablasının moralinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

Günay Girik, "Ablamı ve bizi hiç yalnız bırakmayan sinema sanatçısı Türkan Şoray ilk sırada olmak üzere diğer sanatçı dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yeniden Bodrum'a dönmek için sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Fatma Girik, temmuz ayında tansiyona bağlı rahatsızlığı sebebiyle ambulansla Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırılmış, burda yaklaşık 1 hafta tedavi görmüştü.

03.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum