Yılmaz Erdoğan’a intihar şoku! Ünlü yönetmene şok tehdit kimden geldi? Şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı…

Yılmaz Erdoğan’a intihar şoku! Ünlü yönetmene şok tehdit kimden geldi? Şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı…

Ekranların sevilen ve eskimeyen yüzlerinden olan ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’a şok intihar tehdidi yapıldı. “Evinin önünde intihar edeceğim” diyen şüpheli şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Birbirinden eğlenceli film, dizi ve televizyon programlarında rol alan ve senaristlik yapan ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan sözlü ve psikolojik tacize uğradı.

53 yaşındaki ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’a borç meselelerinden dolayı Nurettin K. İsimli şahıs tarafından tacize uğradı. Erdoğan, “O kadar paran var ama babanın bana olan borcunu ödemiyorsun! Evinin önünde intihar edeceğim” diye söylemde bulunan Nurettin K.’dan şikayetçi oldu. Hakkari’de yaşayan şüpheli şahıs Nurettin k. Hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Yılmaz Erdoğan yaşadığı bu olaydan sonra, tehdit mesajları da aldığı için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgilenen muhabirlerden edinilen bilgilere göre, Yılmaz Erdoğan, aldığı tehdit mesajlarından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Erdoğan, Nurettin K. İsimli şahsın babası Nizam Erdoğan’dan 100 Bin TL alacağı olduğunu ileri sürerek kendisine çok sayıda tehdit içerikli mesajlar attığını ifade etti.

“Evinin önünde intihar edeceğim”

Yılmaz Erdoğan yaşadığı bu olay üzerinde suç duyurusunda bulunurken, “Şahsın ‘Borcumu ödemezsen evinin önünde intihar edeceğim” şeklinde kendisine karşı bir uyarı tehdidi yaptığını, gerekli mercilere Nurettin K. isimli şahıstan şikayetçi olduğunu belirtti.

Hakkari’de yaşadığı öğrenilen Nurettin K., ünlü oyuncudan sadece para istediğini, taciz ve hakaret kasıtlı bir davranışının olmadığını söyledi.

Soruşturma devam ederken Yılmaz Erdoğan, Nurettin K. isimli kişiye yönelik olan şikayetinden vazgeçince dosya kapandı.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.