Ulukışla’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Ulukışla’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Niğde’de jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 90 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.Niğde il jandarma komutanlığı ekipleri Ulukışla ilçesinde bir araçı durdurdu. Araçta yapılan aramada yapılan arama 90 gram eroin ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Niğde’de jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 90 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Niğde il jandarma komutanlığı ekipleri Ulukışla ilçesinde bir araçı durdurdu. Araçta yapılan aramada yapılan arama 90 gram eroin ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.