Öğretmenlere Korona Aşısı Yapılacak mı? Öğretmenlere Koronavirüs Aşısı Ne Zaman Uygulanacak? İşte Ayrıntılar

Öğretmenlere Korona Aşısı Yapılacak mı? Öğretmenlere Koronavirüs Aşısı Ne Zaman Uygulanacak? İşte Ayrıntılar

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlere korona aşısı yapılacak mı, koronavirüs aşısından öğretmenler faydalanabilecek mi, gibi merak edilen soruların yanıtlarını açıkladı.

Koronavirüs aşısı için faz çalışmaları devam ediyor. Aşıdan alınan geri dönüt oldukça tatmin edici düzeyde. İlk önce doktorlara uygulanması planlanan aşının, öğretmenlere ne zaman uygulanacağı merak konusu haline geldi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamasına göre öğretmenlerin en kısa zamanda aşı olabilmeleri için gerekli çalışmalara başlandı. Bakan Ziya Selçuk, merak edilen konuya bu şekilde açıklık getirdi.

O Programda Açıkladı

Davet edildiği televizyon programında Bakan Selçuk, yarıyıl tatilinin öne alınabileceğinden bahsederken, 1 milyon öğretmeni kapsayan konu için de ‘’Öğretmenlerin bir an önce aşılanması için çalışma sürüyor,’’ şeklinde açıklama yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.